Το επόμενο νέο τραγούδι είναι το «Summer Bummer» • Hit Channel


Το τρίτο single από τον επερχόμενο δίσκο της συστήνει η Lana Del Rey.

Lana Del Rey κορυφώνει τις διεργασίες για την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς της.

Το «Lust  For Life» σηματοδοτεί την επάνοδο της αιθέριας τραγουδίστριας στη δισκογραφία μετά το τελευταίο άλμπουμ της, «Honeymoon». Ύστερα από πολλές εικασίες και φήμες για την ημερομηνία κυκλοφορίας, που τελικά δε βγήκαν αληθινές, θα διατεθεί στις 21 Ιουλίου με την ετικέτα των Polydor Records / Universal.

Το δίσκο έχουν προαναγγείλει δύο τραγούδια έως τώρα:

Η πρώτη βάση τέθηκε με το «Love«μία θαυμάσια ωδή στην ελπίδα της νεολαίας και την αγάπη και το δεύτερο δείγμα ήρθε με το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ, «Lust For Life«, το οποίο γίνεται πράξη με μία αισθησιακή συνύπαρξη με τον The Weeknd.

Επιπλέον, η αποπλανητική Lana Del Rey μας έχει φέρει σε επαφή με το «Woodstock – Coachella In My Mind«, ένα τραγούδι που λέγεται ότι δε θα συμπεριληφθεί στην καινούρια δουλειά της.

Παρότι απομένουν λιγότερες από τριάντα ημέρες για την κυκλοφορία του «Lust For Life», τα περιεχόμενα του δεν είναι ακόμα γνωστά. Ξέρουμε ότι η «ιέρεια της hip» έχει συνεργαστεί με τη «Βασίλισσα του Rock n’ Roll» Stevie Nicks στο τραγούδι «Beautiful People, Beautiful Problems» και με τον Sean Lennon, γιο του θρυλικού «σκαθαριού», στο «Tomorrow Never Came».

Το τρίο κατά σειρά single που θα αποκαλυφθεί από το σύμπαν του «Lust For Life» τιτλοφορείται «Summer Bummer» και σε αυτό η Αμερικανίδα τραγουδίστρια σμίγει με δύο νεαρούς ράπερ, τον A$AP Rocky και τον Playboi Carti.

Οι πρώτες  -ανεπιβεβαίωτες- πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το «Summer Bummer» θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 29 Ιουνίου. Επιπροσθέτως, έχει δημοσιευθεί στο διαδίκτυο το εξώφυλλο του single:

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!