Το δεύτερο άλμπουμ και η στροφή στο hip hop • Hit Channel


Για το πολυαναμενόμενο δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του ανοίχθηκε ο Zayn, αποκαλύπτοντας τη στροφή στο hip hop.

Ο Zayn συνεχίζει να φιλοξενείται στα εξώφυλλα περιοδικών υψηλού κύρους, παρά το γεγονός ότι εδώ και μήνες δεν έχει παρουσιάσει νέο υλικό και το επανέλαβε με το «VMan».

Το πρώην μέλος των One Direction ανοίγεται για τον επόμενο δίσκο του, τον οποίο περιγράφει ως «οργανωμένο» και «εξέλιξη». Επίσης, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Malay, του ατόμου που ήταν υπεύθυνο για την παραγωγή και τη συγγραφή του μεγαλύτερου μέρους του «Mind Of Mine», του πρώτου άλμπουμ του τραγουδιστή.

Εάν τα προβλήματα άγχους δεν προκαλούσαν κωλύματα στον Zayn, αυτή η δουλειά θα μπορούσε πραγματικά να σαρώσει.

«Νιώθω σαν να αναπτύσσεται σίγουρα η γραφή μου στα τραγούδια, μόνο επειδή το έκανα τόσο πολύ. Αισθάνομαι ότι τα τραγούδια είναι λίγο πιο οργανωμένα, όπου ένιωθα πριν ότι «Mind Of Mine» ήταν ένας καταιγισμός ιδεών. Γι’ αυτό το αποκάλεσα «Mind Of Mine», επειδή ήταν ιδέες που είχα να βγάλω προς τα έξω. Αυτό (το άλμπουμ) το έχω σκεφτεί περισσότερο. Είχα περισσότερο χρόνο να επεξεργαστώ τα πάντα και να περάσω από όλα. Είναι μια εξέλιξη», σχολιάζει  ο 24χρονος Βρετανός στο «VMan».

Ο Zayn θέλει να επεκτείνει τον υβριδικό ήχο του pop – R&B – soul που γνωρίσαμε στο «Mind Of Mine»:

«Υπάρχουν μερικά τραγούδια στο δίσκο που έχω κάνει με τον Malay που για εμένα, προσωπικά, είμαι πραγματικά υπερήφανος. Απλώς με την έννοια ότι αισθάνομαι σαν να είναι πραγματικά τραγούδια. Και δε θέλω να το πω αυτό για να δυσφημήσω τα τραγούδια που βρίσκονται στα charts αυτή τη στιγμή.

Νιώθω ότι υπάρχει κάτι αληθινά κλασικό για τη μουσική που έχουμε κάνει μαζί (με τον Malay) και γι’ αυτό το λόγο, είμαι πραγματικά περήφανος για κάποια από τα τραγούδια που θα βγουν. Νιώθω σαν να με δείχνει πραγματικά ως τραγουδοποιό και τραγουδιστή.»

Η δεύτερη δισκογραφική δουλειά του Zayn θα εισχωρήσει στο πεδίο της hip hop, αποτίοντας φόρο τιμής στην «κληρονομιά» του.

Φημολογείται, επίσης, ότι θα συνεργαστεί με τη Nicki Minaj, κάτι που δεν επιβεβαιώνει.

«Σίγουρα στρέφομαι σε αυτό (σ.σ. στο hip hop) για μερικά τραγούδια σε αυτό το δίσκο που πήραν τον ίδιο βαθύτερο τόνο της Ινδίας και του τόπου από όπου προήλθαν οι παππούδες μου. Υπάρχουν σίγουρα επιρροές εκεί μέσα. Ας ελπίσουμε θα αρέσει στους ανθρώπους αυτή τη φορά», ανέφερε.

Δείτε επίσης: Ο νέος δίσκος του Zayn
θα κυκλοφορήσει όταν επιλύσει το πρόβλημα άγχους

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!