Τα τραγούδια του νέου άλμπουμ «10» • Hit Channel


Ο Νίκος Οικονομόπουλος μετρά αντίστροφα για την άφιξη του δέκατου προσωπικού δίσκου του.

Τα τραγούδια που επέλεξε ο Νίκος Οικονομόπουλος για τη νέα δισκογραφική δουλειά του αποκαλύπτονται.

Ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του συμπληρώνει δέκα έτη ενεργούς παρουσίας στο ελληνικό πεντάγραμμα και γιορτάζει την άκρως επιτυχημένη πορεία με το δέκατο προσωπικό δίσκο της καριέρας του.

Το νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Νίκου Οικονομόπουλου φέρει το σημαδιακό τίτλο «10» και συγκροτείται από δέκα εξαιρετικά τραγούδια που θα αποτελέσουν τις νέες μεγάλες επιτυχίες των επόμενων μηνών, ως μέρος ενός άψογου συνόλου.

Το κλίμα είχαν προετοιμάσει οι επιτυχίες «Είναι Κάτι Λαϊκά», που παρέμεινε 13 εβδομάδες στο Νο1 του ελληνικού Airplay Chart και «Ο Χαρακτήρας», για να παραδώσουν τη σκυτάλη στο «Για Κάποιο Λόγο».

Το ολοκαίνουριο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου διατηρείται για τέταρτη εβδομάδα στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων και το video clip απαριθμεί 13 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Τη μουσική στα τραγούδια του δίσκου «10» υπογράφουν ο Γιώργος Σαμπάνης, ο ΝΙΝΟ, ο Χρήστος Δάντης, ο Ιορδάνης Παύλου, ενώ τους στίχους δίνουν η Ελένη Γιαννατσούλια, ο ΝΙΝΟ, ο Νίκος Σαρρής και ο Βασίλης Γιαννόπουλος, δημιουργοί που εγγυώνται ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Το νέο άλμπουμ του Νίκου Οικονομόπουλου κυκλοφορεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου από τη Minos EMI / Universal για να γίνει ανάρπαστος.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

1. Είναι Κάτι Λαϊκά
2. Χαρακτήρας
3. Για Κάποιο Λόγο
4. Παρακάλα Να Πεθάνω
5. Αν Είναι Να ‘Ρθεις
6. Υπολογισμένα
7. Δικαίωμα Μου
8. Είμαι ‘Δω
9. Δε Σου Ζητάω Πολλά
10. Παράδειγμα

Διαβάστε ακόμα:
Ο Νίκος Οικονομόπουλος καθηλώνει
με τη νέα μεγάλη επιτυχία «Για Κάποιο Λόγο»

Νίκος Οικονομόπουλος - Για Κάποιο Λόγο (video clip) - Hit Channel

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!