Τα τελευταία 4 τραγούδια του καινούριου CD • Hit Channel


Το παζλ συμπληρώνεται και ο Γιάννης Πλούταρχος μοιράζεται με κάθε επισημότητα το καινούριο άλμπουμ του.

Ο πολυαναμενόμενος δίσκος του 2017 είναι γεγονός!

Ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφορεί επίσημα τη νέα δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» και περιεχόμενο 20 ολοκαίνουριες επιτυχίες που υπόσχονται να δώσουν άλλο νόημα στις προτιμήσεις μας, με όπλο τις πιο ακαταμάχητες ερμηνείες.

Τέσσερα ακυκλοφόρητα τραγούδια από το «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» δημοσιεύονται αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Spotify τις τελευταίες ημέρες, έως ότου συμπληρωθεί το σκηνικό του CD, όπως συμβαίνει σήμερα με την τελευταία τετράδα.

Έπειτα από δεκαέξι μοναδικά -ένα προς ένα- τραγούδια με τα οποία ήρθαμε σε επαφή τις τελευταίες ημέρες, ο Γιάννης Πλούταρχος ολοκληρώνει την ευχάριστη προωθητική ενέργεια που επιφύλασσε, με τις τέσσερις δημιουργίες που «κλείνουν» ιδανικά το άλμπουμ.

Σημειωτέον, εκκρεμεί η επίσημη αποκάλυψη της επόμενης μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Πλούταρχου, «Άλλον Άνθρωπο», η οποία μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς αυτή την εβδομάδα.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου με τίτλο «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» κυκλοφορεί στα φυσικά σημεία από την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου από τη Heaven Music, ενώ θα διατίθεται στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τις 20 Οκτωβρίου.

Τα τελευταία τέσσερα τραγούδια
του CD «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου» 

«Γύρνα Πίσω»
Μουσική: Πάνος Καπίρης
Στίχοι: Σπύρος Γιατράς

«Πώς Να Πιστέψω»
Μουσική: Κυριάκος Παπαδόπουλος
Στίχοι: Ηλίας Φιλίππου

«Έφυγες»
Μουσική: Κυριάκος Παπαδόπουλος
Στίχοι: Ηλίας Φιλίππου

«Μεταξύ Έρωτα Και Μίσους»
Μουσική: Γιάννης Πλούταρχος
Στίχοι: Μάνος Τσιλιμίδης

Δείτε επίσης: Η νέα επιτυχία «Άλλον Άνθρωπο»
του Γιάννη Πλούταρχου αποκαλύπτεται για πρώτη φορά

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!