Τα καινούρια τραγούδια της Rihanna είναι «τρελά» • Hit Channel


Η Rihanna είναι απασχολημένη, αφού βρίσκεται στο στούντιο και ηχογραφεί καινούρια τραγούδια που φαίνεται ότι θα εκπλήξουν.

Επί του παρόντος, η Rihanna εργάζεται σκληρά για το επερχόμενο άλμπουμ της, δημιουργώντας τη συναρπαστική μουσική που θα του δώσει πνοή, σύμφωνα με τον Βρετανό τραγουδιστή, τραγουδοποιό και μουσικό παραγωγό Shakka.

Μιλώντας αποκλειστικά στον Chris Wosu και στο «Capital XTRA» για την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των «MOBO Awards» για το 2017, ο 28χρονος αποκάλυψε ότι αποτελεί μέλος της ομάδας που δημιουργεί το νέο δίσκο της «RiRi» και επιβεβαίωσε ότι άκουσε τα ακυκλοφόρητα τραγούδια.

«Είναι σίγουρο ότι επιστρέφει με νέα πράγματα. Τα τραγούδια που ακούσαμε σε εκείνη τη συνεδρία ήταν τρελά», σχολίασε ο Shakka. «Ήταν απολύτως τρελά, οπότε ανυπομονώ. Ευτυχώς μερικά τραγούδια μου θα είναι στο άλμπουμ», πρόσθεσε.

Όταν πιέστηκε να αποκαλύψει πώς ακούγεται το καινούριο υλικό της 29χρονης τραγουδίστριας, συνέχισε: «Δε γνωρίζω ούτε την κατεύθυνση. Ξέρεις ποια είναι η Rihanna. Δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα. Είναι απλά μία σειρά διαφορετικών τραγουδιών που μοιάζουν με (τη σκέψη)… “Δεν πίστευα ότι θα το κάνει αυτό”, ακούγεται άρρωστο.»

Εν τω μεταξύ, η Rihanna ξοδεύει πολύ χρόνο στο Λονδίνο, αφού σχεδιάζει το λανσάρισμα της νέα σειράς μακιγιάζ «Fenty Beauty», παράλληλα με την εντατική παρουσία στο στούντιο.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά της, το «ANTI», κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2016 και έκτοτε η αστέρας της pop προτιμά να συμμετέχει σε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών.

Δείτε επίσης: DJ Khaled και Rihanna συμπράττουν
στο «Wild Thoughts» με ένα αισθησιακό video clip

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!