Τέλος στο μυστήριο για τα αίτια θανάτου του Avicci έβαλε η οικογένειά του, γνωστοποιώντας πως ο διάσημος DJ αυτοκτόνησε και, μάλιστα, άφησε σχετικό σημείωμα.

Ο 28χρονος Σουηδός μουσικός παραγωγός βρέθηκε νεκρός πριν από μία εβδομάδα, στο Ομάν, βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους του, αλλά και τους θαυμαστές του ανά τον κόσμο.

«Ο αγαπημένος μας Tim ήταν ένας αναζητητής, μια εύθραυστη καλλιτεχνική ψυχή που έψαχνε απαντήσεις σε υπαρξιακά ερωτήματα. Ένας τελειομανής που κατάφερνε το ακατόρθωτο, που ταξίδευε και εργαζόταν σκληρά σε ρυθμούς που τον οδήγησαν σε ακραίο στρες. Όταν σταμάτησε τις περιοδείες ήθελε να βρει ισορροπία στη ζωή του για να είναι ευτυχισμένος. Αγωνίστηκε απέναντι σε σκέψεις για την ουσία, τη ζωή, την ευτυχία. Δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο. Ήθελε να βρει ειρήνη», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της οικογένειας που δημοσιεύτηκε στα social media.

Kαι καταλήγει: «ο Tim δεν φτιάχτηκε για την επαγγελματική μηχανή στην οποία βρισκόταν. Ήταν ένας ευαίσθητος τύπος που αγαπούσε τους θαυμαστές του, αλλά απέφυγε το προσκήνιο. Tim θα σε αγαπάμε πάντα και θα λυπόμαστε για τον χαμό σου. Ο άνθρωπος που ήσουν και η μουσική σου, θα κρατήσουν την μνήμη σου ζωντανή».