Πώς να βελτιώσω τη σεξουαλική μου ζωή; Tα 6 λάθη που κάνεις!


Μήπως η ερωτική σου ζωή είναι πιο χλιαρή και από ένα ξεχασμένο φλιτζάνι με τσάι; Οι πιθανότητες λένε ότι δεν κάνεις το καλύτερο, πιθανό, σεξ. Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι, εμείς συγκεντρώσαμε τις 6 κοινές αιτίες, αλλά και τι να κάνεις για να ξανά πεις… «ουάου».

1. Δεν αναλαμβάνεις την ευθύνη της ευχαρίστησης σου

Το σεξ μπορεί να χρειάζεται δύο, αλλά είναι βασικό ότι μπορείς να αναλάβεις τα ηνία της ευχαρίστησης σου. Μη βασίζεσαι μόνο στον άλλον για να ικανοποιηθείς. Πέρασε χρόνο μόνη σου, ώστε να γνωρίσεις καλύτερα το σώμα σου και να ανακαλύψεις τι σου ταιριάζει. Μόλις καταλάβεις τι χρειάζεσαι θα ξέρεις και τι να ζητήσεις από τον παρτενέρ σου. Να είσαι απαιτητική και δημιουργική.

2. Δεν επικοινωνείς

Ακόμα κι αν επικοινωνείς άψογα με το σύντροφο σου μπορεί να γίνεις λίγο ντροπαλή ανάμεσα στα σεντόνια. Αν ο σύντροφος σου, σου κάνει κάτι που δεν σου αρέσει τότε… πες το! Θέλεις να δοκιμάσεις κάτι που διάβασες αλλά φοβάσαι για το τι θα πει ο φίλος σου; Πάρε το ρίσκο!

3. Δεν χρησιμοποιείς προστασία

Μπορεί το προφυλακτικό να μην είναι η αγαπημένη σου μέθοδος προφύλαξης, αλλά είναι καλύτερα να αισθάνεσαι ασφαλής από μετανιωμένη. Άλλωστε, χρειάζεται μόλις μια προσπάθεια για να κολλήσεις κάτι που θα κουβαλάς σε ολόκληρη τη ζωή σου. Γνωρίζοντας πως και οι δύο είστε προστατευμένοι, θα σε αφήσει πιο ελεύθερη να απολαύσεις αυτό που ζεις εκείνη τη στιγμή.

4. Ανησυχείς για το πώς φαίνεσαι

Όταν ο σύντροφος σου κοιτάει το κορμί σου, στ’αλήθεια, σκέφτεσαι ότι μπορεί να είδε το μικρό βαθούλωμα της κυτταρίτιδας; Θυμήσου πως ο άνθρωπος που σε επέλεξε το έκανε γιατί θεωρεί ότι είσαι η πιο hot γυναίκα. «Αγκάλιασε» τη σεξουαλικότητα σου και μην κάνεις πίσω. Είσαι μοναδική!

5. Δεν πειραματίζεσαι αρκετά

Όλοι έχουμε ρουτίνες είτε πρόκειται για τον πρωινό καφέ είτε για τη σεξουαλική μας ζωή. Όταν ανακαλύψεις πως κάτι «δουλεύει» στο κρεβάτι είναι φυσιολογικό να θες να το κάνεις όλη την ώρα. Μόνο που μερικές φορές χρειάζεται να εκπλήξει ο ένας τον άλλον κάτω από τα σεντόνια. Γίνε λίγο πιο δημιουργική για να διατηρήσεις το ενδιαφέρον του φίλου σου.

6. Δεν κάνεις αρκετό σεξ

Υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις πως το σεξ κάνει καλό στην υγεία σου. Τα οφέλη είναι αναρίθμητα από μείωση του άγχους μέχρι βελτίωση του ανοσοποιητικού. Θα συνεχίζαμε να γράφουμε αλλά δεν θέλουμε να σε κρατάμε άλλο σε αυτό το άρθρο… ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!