Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες θεατρικές, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών. Η μεγάλη του αγάπη ήταν πάντα το θέατρο ενώ το όνομά του έχει συνδυαστεί πολύ με το συγγραφικό δίδυμο, Ρέππα-Παπαθανασίου.

Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό You, μίλησε μεταξύ άλλων για την ψυχοσύνθεση των ηθοποιών αλλά και για την περίοδο που εκείνος χρειάστηκε να κάνει ψυχοθεραπεία. «Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε βλαμμένοι. Πως γίνεται ένας άνθρωπος σοβαρός ξαφνικά να κάνει τον καραγκιόζη, τον μοχθηρό, τον κακό, τον ηλίθιο, να βάζει τα ίδια ρούχα και να λέει τα ίδια ρούχα και να λέει τα ίδια λόγια κάθε βράδυ, δεν είναι τρέλα; Φυσικά και είμαστε ένα είδος που χρήζει σπουδαίας ψυχοθεραπείας και ψυχανάλυσης» ανάφερε χαρακτηρίστηκα συμπληρώνοντας «φυσικά και έχω πάει σε ψυχαναλυτή, για λίγο μεν, αλλά έχω πάει. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου».

Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος εξήγησε το λόγο που δεν έκανε οικογένεια αναφέροντας «Είναι πολύ εγωιστικό αυτό που θα πω, αλλά δεν ήθελα να έχω δικά μου παιδιά. Έχω βαφτιστήρια που αγαπώ και με αγαπάνε, δεν ήθελα να έχω ένα παιδί γιατί ήθελα να προσέχω τον Αλέξανδρο και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου» δήλωσε και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Σαν άνθρωπος είμαι λίγο γρουσούζης και γκρινιάρης, αλλά πολύ λίγο, σε 10 λεπτά θα μου έχει περάσει».

Τέλος, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο δεν είναι μόνος του στην προσωπική του ζωή.