Σε ηλικία 46 ετών και εντελώς αναπάντεχα άφησε την τελευταία της πνοή η Dolores O’ Riordan, η τραγουδίστρια των Cranberries!

Τη θλιβερή είδηση μετέδωσε το κρατικό ιρλανδικό δίκτυο RTE, διευκρινίζοντας πως η τραγουδίστρια βρισκόταν στο Λονδίνο για μία ηχογράφηση όταν απεβίωσε. Παράλληλα, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του γκρουπ ανέφερε σε δήλωσή του πως «τα μέλη της οικογένειάς της με θλίψη άκουσαν το έκτακτο νέο και ζητούν ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της, ενώ η ίδια είχε «ανεβάσει» την τελευταία της φωτογραφία στα social media στις 4 Ιανουαρίου, ποζάροντας αγκαλιά με τον αγαπημένο της γάτο.

Το ιρλανδικό συγκρότημα Cranberries έγινε γνωστό τη δεκαετία του ’90 με το Linger, ενώ πολύ μεγάλη του επιτυχία ήταν το Zombie. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, έχει πουλήσει συνολικά πάνω από 40 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως. Οι Cranberries διαλύθηκαν για κάποια χρόνια το 2003, με την Dolores να ηχογραφεί δύο σόλο δίσκους και επανενώθηκαν το 2009.