Ο Shawn Mendes έκλεισε την επίδειξη μόδας του «Emporio Armani» στο Μιλάνο • Hit Channel


Στην πασαρέλα της Εβδομάδας Ανδρικής Μόδας του Μιλάνο ανέβηκε ο Shawn Mendes.

Ο Shawn Mendes περπάτησε στην πασαρέλα και έκλεισε την επίδειξη της ανδρικής σειράς ρούχων «Emporio Armani Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018» στην Εβδομάδα Ανδρικής Μόδας του Μιλάνο.

Ο Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός  παρουσίασε το νέο smart ρολόι χειρός του οίκου Armani που φέρει το όνομα «Connected.»

Αποτελώντας κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας για το smartwatch του Armani, εμφανίστηκε αρχικά στο διαφημιστικό βίντεο που προβλήθηκε στη διάρκεια της επίδειξης μόδας και στη συνέχεια ανέβηκε στην πασαρέλα και παρουσίασε το ρολόι.

Οι σχεδιαστές μόδας προσπαθούν να προσεγγίσουν και να προσελκύσουν τους millennials, μία γενιά που έχει πρωτοφανή δύναμη να επηρεάζει και να επηρεάζεται, χάρη στα ευρύτατα διαδεδομένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει το «AP».

Ο Shawn Mendes 18 ετών σήμερα είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της γενιάς των millennials. Έμαθε να παίζει κιθάρα παρακολουθώντας τα βίντεο – μαθήματα του YouTube σε ηλικία 13 ετών, το 2012. Στη συνέχεια άρχισε να δημοσιεύει βίντεο του στο Vine το 2013 και κέρδισε εκατομμύρια views και οπαδούς μέσα σε λίγους μήνες. Μέχρι τον Αύγουστο του 2014, ήταν ο τρίτος μουσικός με τους περισσότερους ακολούθους στο Vine.

Δείτε επίσης:
Ο Shawn Mendes γυρνά την Ευρώπη
στο video του «There’s Nothing Holdin’ Me Back»

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!