Ο Justin Bieber και η Selena Gomez ανταλλάζουν φιλί • Hit Channel


Η ιδιωτικότητα είναι δύσκολη υπόθεση για τον Justin Bieber και τη Selena Gomez, ειδικά τώρα που οι φωτογράφοι (παρ)ακολουθούν κάθε κίνησή τους.

Ο Justin Bieber και η Selena Gomez δεν έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους, όμως τα φωτογραφικά ντοκουμέντα από το Λος Άντζελες είναι αδιάψευστα.

Το ζευγάρι παρευρέθηκε σε ένα παιχνίδι χόκεϊ στο Panama City της Καλιφόρνια, την Τετάρτη (15/11) και οι παπαράτσι τους αιχμαλώτισαν τη στιγμή που αντάλλαζαν ένα φιλί στο στόμα. Οι «Jelena» είναι και πάλι γεγονός.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο αμερικανικός Τύπος, ο Justin Bieber ήλθε σε επαφή με τη Selena Gomez αμέσως μόλις έμαθε για το τέλος της σχέσης της με τον The Weeknd, όσο ο τελευταίος βρισκόταν σε παγκόσμια περιοδεία.

Το πρώην ζευγάρι άρχισε ξανά να συναντιέται, να επισκέπτεται ο ένας το σπίτι του άλλου, να βγαίνει έξω για φαγητό, για ποδηλασία, ακόμη και να δίνει το «παρών» στην Εκκλησία του Hillsong. Οι δύο διάσημοι τραγουδιστές είναι θρησκευόμενοι (στο αμερικανικό πλαίσιο πάντα) και ο πάστορας είναι ένας από τους καλύτερους φίλους του Καναδού αστέρα. Στην πραγματικότητα είναι σας δεύτερος πατέρας του.

Όπως έχει γραφτεί πολλές φορές, ο Justin Bieber είναι πρόθυμος να αποδείξει ότι έχει γίνει καλύτερος άνθρωπος και η Selena Gomez του δίνει μία ευκαιρία, αλλά κρατά αντιστάσεις λόγω του παρελθόντος. Διασκεδάζουν μαζί και ο 23χρονος τραγουδιστής περιμένει απάντηση για το μέλλον της σχέσης τους.

Όμως, «μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις»!

Διαβάστε ακόμα: Ποιος επιβεβαίωσε ότι
ο Justin Bieber και η Selena Gomez έχουν (ξανά) σχέση;

Selena Gomez - Justin Bieber - Hit Channel

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!