Ο Χρήστος Χολίδης δίνει γεύση από το video clip του «Εγώ Για Σένα» • Hit Channel


Αντίστροφα μετρά ο Χρήστος Χολίδης για τα αποκαλυπτήρια του νέου και απόλυτα καλοκαιρινού video clip του «Εγώ Για Σένα».

Ο Χρήστος Χολίδης είναι πανέτοιμος να μοιραστεί το νέο video clip του.

Το «Εγώ Για Σένα» είναι το single που επεκτείνει την καθ’ όλα επιτυχημένη και παραγωγική σύμπραξη του τραγουδιστή με τον καταξιωμένο συνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο. Μία συνεργασία που έχει αποδώσει για το Χρήστο Χολίδη επιτυχίες που στάθηκαν κρίσιμες στη διαδρομή του. Τους στίχους αυτή τη φορά υπογράφει ο Γιώργος Τσοπάνης.

Μετά την έναρξη των εμφανίσεων του Χρήστου Χολίδη στο «Frangelico» μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη, σε ένα σχήμα όπου συμμετέχει και η Βασιλική Νταντά, τη σειρά παίρνει το video clip του «Εγώ Για Σένα».

Τις προηγούμενες ημέρες ο Χρήστος Χολίδης επισκέφθηκε τη μαγευτική Ελαφόνησο και τις ειδυλλιακές παραλίες της, όπου υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Άλεξ Κωνσταντινίδη οπτικοποίησε τη νέα επιτυχία του.

Το «Εγώ Για Σένα» του Χρήστου Χολίδη αποκτά εικόνα για να συνδυάσει στις οθόνες τις φλογερές λάτιν επιρροές του με το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας σε ένα άκρως καλοκαιρινό αποτέλεσμα που αναμφίβολα θα δελεάσει κάθε θεατή.

Έρχεται «πάρα πολύ σύντομα» από τη Minos EMI / Universal.

Δείτε επίσης:
Ο Χρήστος Χολίδης στη νέα φλογερή επιτυχία «Εγώ Για Σένα»

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!