Ο Σάκης Ρουβάς θα συμμετάσχει στο «Surviror» • Hit Channel


Ο Σάκης Ρουβάς αποδέχεται την πρό(σ)κληση και μπαίνει στο «Surviror», όπου αναμένεται να τον δούμε σε ένα ρόλο – έκπληξη.

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα και υποστήριζαν ότι ο Σάκης Ρουβάς θα συμμετάσχει στο τηλεοπτικό φαινόμενο του «Surviror» επιβεβαιώθηκαν.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο κορυφαίος Έλληνας star, ο «Απόλυτος Έρωτας» Σάκης Ρουβάς, θα πάρει μέρος στο δημοφιλές reality ως guest star, «σε ένα ρόλο έκπληξη».

Όλα αυτά λίγο καιρό πριν τον απολαύσουμε στο πόστο του παρουσιαστή του «X Factor» για άλλη μία σεζόν.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Ο κορυφαίος σταρ αποδέχθηκε την πρόσκληση της Acun Medya και του κυρίου Acun Ilicali να συμμετάσχει ως guest star στο τηλεοπτικό φαινόμενο Survivor.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που ο Σάκης θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο τις επόμενες ημέρες δίνοντας στο φανατικό τηλεοπτικό κοινό του Survivor σε Ελλάδα και Κύπρο τη δυνατότητα να τον απολαύσει σε ένα ρόλο έκπληξη, αξιοποιώντας την τηλεοπτική του εμπειρία, τη σπάνια λάμψη και την καλλιτεχνική του δύναμη.

Η συμμετοχή του Σάκη Ρουβά σχεδιάζεται εδώ και πολύ καιρό από την ομάδα παραγωγής στον Άγιο Δομίνικο και σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε όλες τις λεπτομέρειες της πολυαναμενόμενης εμφάνισής του.»

Δείτε επίσης:
Η νέα επιτυχία του Σάκη Ρουβά είναι «Απόλυτος Έρωτας»

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!