Ο Πάνος Μουζουράκης στο «Fix Factory Open Air» • Hit Channel


Σε μία ξεχωριστή βόλτα γεμάτη τραγούδια θα παρασύρει ο Πάνος Μουζουράκης στη συναυλία του στο «Fix Factory Open Air».

Ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης δίνει το μεγάλο του καλοκαιρινό ραντεβού στη Θεσσαλονίκη και στο «Fix Factory Open Air», την Παρασκευή 23 Ιουνίου.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός με την χαρακτηριστική ζεστή φωνή και την ξεχωριστή, γοητευτική σκηνική παρουσία, θα μας σαγηνεύσει ακόμη μια φορά, παρασύροντάς μας σε μία βόλτα γεμάτη τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιλογές από τη ξένη μουσική σκηνή, αλλά και τραγούδια καλλιτεχνών που σέβεται και αγαπάει.

Θα μας παρουσιάσει ακόμα τα καινούργια του τραγούδια από τον δίσκο του «Μονόλογος Για Δύο», όπου συνεργάζεται αποκλειστικά με τον Μανώλη Φάμελλο.

Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών που αποτελούν την μπάντα του: Η Δημήτρη Φροσύνη στο μπάσο, ο Παύλος Καλτουρουμίδης στα πλήκτρα και την ενορχήστρωση, ο Βαγγέλης Κοτζάμπασης στα τύμπανα, ο Σπύρος Λιβάνης στην κιθάρα και προστίθεται πλέον ένα εξαιρετικό ντουέτο πνευστών στους ήδη υπάρχοντες εξαιρετικούς συνταξιδιώτες του των τελευταίων χρόνων, ο Δημήτρης Καραγιάννης στο σαξόφωνο – κλαρινέτο και ο Γιώργος Ζαρέας τρομπόνι.

Στη σκηνή τον πλαισιώνουν δυο αέρινες τραγουδίστριες, που συμμετείχαν στο «The Voice» και στην ομάδα του, η Μυρτώ Ναούμ και η Κωνσταντίνα Ζωμενή.

Ο Φίλιππος Τρέπας υπόσχεται ένα φωτιστικό υπερθέαμα και ο Ηλίας Καρούμπαλης και ο Νίκος Λαγός είναι υπεύθυνοι για την ηχητική πανδαισία.

Δείτε επίσης: Ο Πάνος Μουζουράκης
μοιράζεται το νέο δίσκο «Μονόλογος Για Δύο»

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!