Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεσήκωσε το «Rising Star» (video) – Hit Channel


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε παλμό στο «Rising Star» με τα καινούρια τραγούδια του.

Στη σκηνή του «Rising Star» ανέβηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να ξεσηκώσει το κοινό με τις νέες επιτυχίες του.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των εμφανίσεών του στη Θεσσαλονίκη και το «Vogue» μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τον Πέτρο Ιακωβίδη, ο καλλιτέχνης έκανε ένα διάλειμμα από τις εντατικές πρόβες.

Το βράδυ της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ο καλεσμένος του «Rising Star» στο τέταρτο επεισόδιο της φάσης των Duels.

Με τις επιτυχίες της καινούριας δισκογραφικής δουλειάς του που έχουν κατακτήσει τα ραδιόφωνα και τις κορυφαίες θέσεις των charts, όπως είναι τα τραγούδια «Τα Κατάφερες», «Αθήνα – Θεσσαλονίκη», «Στη Δική Μου Αγκαλιά», ο τραγουδιστής απογείωσε όσους ήταν στο πλατό αλλά και όσους παρακολουθούσαν από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η στιγμή όπου ο Κωνσταντίνος Αργυρός μοιράστηκε τo stage με το Χρήστο Μάστορα, ο οποίος ανήκει και στην τετράδα της κριτικής επιτροπής του show.

Τραγουδώντας μαζί «Το Κύμα» και το «Όσα Νιώθω», θύμισαν σε όλους τις ξεχωριστές συναντήσεις τους με το «Έλεγες» και το «Παιδί Γενναίο» από το παρελθόν στο πλαίσιο διάφορων μουσικών εκδηλώσεων.

Δείτε την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού:

Μην το χάσετε:
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε εικόνα στο «Όσα Νιώθω»

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!