Ο Δημήτρης Κανέλλος κυκλοφορεί νέο δίσκο


Ο Δημήτρης Κανέλλος παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική δουλειά του, ερμηνεύοντας στίχους του Φώντα Λάδη.

Τραγούδια του Μάνου Λοϊζου και του Δημήτρη Λάγιου σε στίχους Φώντα Λάδη ερμηνεύει ο Δημήτρης Κανέλλος.

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του στο «Rising Star» του ANT1, ο Δημήτρης Κανέλλος κάνει το επόμενο βήμα στη δισκογραφία και μας παρουσιάζει το νέο του album με τίτλο «Ο Δημήτρης Κανέλλος ερμηνεύει Φώντα Λάδη»!

«Ένα καινούριο CD με οχτώ από τα καλύτερα που έχω γράψει με τους δυο πρόωρα χαμένους φίλους μου, τον Μάνο Λοΐζο και τον Δημήτρη Λάγιο, δεν είναι ασφαλώς κάτι λίγο. Οι συντελεστές αυτής της όμορφης «σύνθεσης» ερωτικού και πολιτικού λόγου, είναι ό,τι καλύτερο. Ο Δημήτρης Κανέλλος, ένας ιδιαίτερα αξιόλογος νέος τραγουδιστής, με την γλυκιά όσο και ανδρή, και κυρίως διακριτική φωνή του, είναι η πρώτη, βασική εγγύηση

Ο Στέλιος Φωτιάδης, με την πολύχρονη εμπειρία του στον τομέα της δισκογραφικής παραγωγής, είναι σίγουρα μια δεύτερη, απαραίτητη εγγύηση. Και, βέβαια, η Γλυκερία. Πάντα νέα και πάντα με κάτι καινούριο. Και πάντα στο μετερίζι του καλού ελληνικού τραγουδιού. Την ευχαριστώ για τη συμμετοχή της.

Τέλος ευχαριστώ τους κληρονόμους των πνευματικών δικαιωμάτων των δυο μας συνθετών, τη Μυρσίνη Λοϊζου και την Υακίνθη Λάγιου, που «συνήργησαν» ώστε να περάσω κι εγώ το κατώφλι ενός χώρου, όπου ο στιχουργός -σπάνια χάριν ουσίας και περισσότερο χάριν συγκυρίας- τιμάται όχι απλώς ισότιμα με το συνθέτη αλλά ως… ο πρώτος και καλύτερος. Τους ευχαριστώ, λοιπόν, όλους.», Φώντας Λάδης από το ένθετο βιβλιαράκι του CD.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Στέλιο Φωτιάδη για τις πολύτιμες συμβουλές του αλλά και την απαραίτητη καθοδήγησή του, στη Γλυκερία για την τιμή να τραγουδήσουμε μαζί ένα από τα τραγούδια του cd, τη Μυρσίνη Λοΐζου και την Υακίνθη Λάγιου που με αγάπη μου έδωσαν την άδεια να τραγουδήσω αυτά τα διαμάντια και στον Φώντα Λάδη για την τιμή να τραγουδήσω τους στίχους του! Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη δισκογραφική εταιρία Heaven Music για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου.», σχολιάζει ο Δημήτρης Κανέλλος.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

1. Απ’ Τη Συνοικία
2. Το Γράμμα
3. Στη Διαδήλωση
4. Τα Μάτια Σου Που Κλαίνε (συμμετέχει η Γλυκερία)
5. Καράβια Αλήτες
6. Και Κάθε Νύχτα
7. Ο Άνεργος
8. Εδώ Που Γεννηθήκαμε

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!