Οι The Vamps και η Maggie Lindemann (δεν) το παίρνουν προσωπικά • Hit Channel


Οι Βρετανοί The Vamps το παίρνουν προσωπικά και ενώνουν δυνάμεις με την Αμερικανίδα Maggie Lindemann.

Μετά την πρόσφατη κατάκτηση του πρώτου άλμπουμ τους που αναρριχάται στο Νο1 του Ηνωμένου Βασιλείου, οι The Vamps διευρύνουν τους ορίζοντές τους με το ολοκαίνουριο τραγούδι «Personal», το οποίο κυκλοφορεί από τη Virgin EMI / Universal Music.

Σε σύμπραξη με την ανερχόμενη Αμερικανίδα αστέρα Maggie Lindemann, το βρετανικό κουαρτέτο δημιούργησε ένα cool, κομψό τραγούδι με πρόσθετη συνεισφορά στην παραγωγή από τον σούπερ σταρ παραγωγό Digital Life Animals.

Οι The Vamps προμήνυαν τη συναρπαστική νέα συνεργασία τους με κρυπτικές δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα, με αποτέλεσμα χιλιάδες οπαδοί να προσπαθούν να μαντέψουν ποιο άτομο θα συναντούσαν για το single. Οι The Vamps και η Maggie Lindemann φιλοξένησαν ένα διεθνές πάρτι ακρόασης μέσω του Facebook Live για να κάνουν την πρεμιέρα του τραγουδιού και να απαντήσουν στις ερωτήσεις των οπαδών.

Το «Personal» είναι το πρώτο τραγούδι που παρουσιάζεται από την επερχόμενη έκδοση «Day» του άλμπουμ «Night & Day», με την έκδοση «Night» να έχει κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2017.

Μιλώντας για τη συνεργασία τους, οι The Vamps σχολίασαν: «Πάντα απολαμβάνουμε να δουλεύουμε με νέους ανθρώπους. Όταν ακούσαμε τη μελωδία της Maggie στο “Pretty Girl” γνωρίζαμε ότι θα ήταν φοβερό. Είναι ένα ταλαντούχο άτομο, η φωνή του οποίου προσθέτει τόσα πολλά στο single. Δεν είναι απλώς ένα όμορφο κορίτσι.»

Η 19χρονη Maggie Lindemann πρόσθεσε: «Μου αρέσει το τραγούδι και το νόημα πίσω από αυτό – νομίζω ότι όλοι το έχουν περάσει. Ο μάνατζέρ μου και εγώ ήμασταν στο δρόμο προς τη Νορβηγία και μου έπαιξε ένα πολύ ακατέργαστο demo του τραγουδιού που είχε μόνο τον Brad επάνω του. Σκέφτηκα ότι η ιδέα ήταν τόσο cool! Το ηχογραφήσαμε μερικές εβδομάδες αργότερα. Οι The Vamps ήταν καταπληκτικοί για να δουλέψεις μαζί τους, σούπερ καλή ενέργεια όλη την ώρα. Είναι cool άτομα!»

Οι The Vamps είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα βρετανικά συγκροτήματα, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία και αναγνώριση σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή, βρίσκονται στη μέση της παγκόσμιας περιοδείας τους και πρόσφατα έδωσαν sold out συναυλίες στην Ιαπωνία. Σε συνέχεια της συναρπαστικής είδησης για το «Personal», οι The Vamps ανακοίνωσαν την περιοδεία του «Nigth & Day» σε στάδια του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης.

Ο τρίτος δίσκος τους «Night & Day» εισήλθε κατευθείαν στο Top 10 του iTunes chart σε περισσότερες από 20 χώρες, όπως η Αργεντινή, οι Φιλιππίνες, η Ινδία και η Αυστραλία.

Η μπάντα είναι μία υπολογίσιμη δύναμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού διαθέτει πάνω από 6 εκατομμύρια likes στο Facebook, σχεδόν 4 εκατομμύρια ακολούθων στο Twitter, 2 εκατομμύρια οπαδών στο Instagram και 144 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Tους The Vamps απαρτίζουν ο Brad Simpson (τραγούδι, κιθάρα), ο James McVey (κιθάρα), ο Connor Ball (μπάσο) και ο Tristan Evans (ντραμς).

Δείτε επίσης: Οι The Vamps συναντούν
τον Martin Jensen στο «Middle Of The Night»

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!