Οι Linkin Park συγκινούν με το αφιέρωμα στον Chester Bennington στο «One More Light» • Hit Channel


Συγκίνηση προκαλούν οι αδημοσίευτες εικόνες από τη ζωή του Chester Bennington με τους Linkin Park επάνω και πίσω από τη σκηνή.

Οι Linkin Park οπτικοποιούν το «One More Light» με ένα συγκινητικό video clip – αφιέρωμα στον αδικοχαμένο Chester Bennington.

Συμπληρώνονται τρεις μήνες από την 20η Ιουλίου, την ημέρα που ο κεντρικός τραγουδιστής της ροκ μπάντας έβαλε τέλος στη ζωή του και η θλίψη που προξένησε το τραγικό συμβάν στο κοινό δεν έχει επουλωθεί. Πόσω μάλλον η οδύνη της οικογένειας και των συνεργατών του 41χρονου καλλιτέχνη.

Τα εναπομείναντα μέλη των Linkin Park προσπαθούν να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους στη πιο δύσκολη περίοδο που έχει βιώσει το σχήμα, παίρνοντας θάρρος μέσα από τα ασταμάτητα μηνύματα στήριξης και αγάπης που λαμβάνουν από τους θαυμαστές τους σε κάθε γωνία του πλανήτη για τον Chester Bennington και όσα πρόσφεραν μαζί.

Το διάστημα που έχει μεσολαβήσει, οι Linkin Park διατηρούν ερμητική σιωπή τους και τη «λύνουν» παροδικά για να ευχαριστήσουν το κοινό, ενώ, όπως ήταν αναμενόμενο, ματαίωσαν την περιοδεία τους.

Ο τελευταίος και έβδομος δίσκος του συγκροτήματος κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Μάιο από τις Machine Shop Records και Warner Music, τιτλοφορούμενος «One More Light». Παρότι οι κριτικές που εισέπραξε ήταν μέτριες, ο αδόκητος θάνατος του Chester Bennington εκτόξευσε το άλμπουμ στο Νο1 του αμερικανικού «Billboard 200» και στις πρώτες θέσεις πολλών charts ανά τον κόσμο.

Το κενό του Chester Bennington είναι αναμφίβολα αναντικατάστατο στους Linkin Park και στο χάρτη της ροκ μουσικής. Η αμερικανική μπάντα τιμά τη μνήμη της φωνής της με ένα συγκινητικό βίντεο για το ομώνυμο τραγούδι του «One More Light». Το video clip παρέχει μία συναισθηματική ματιά στη ζωή του Chester Bennington με τους Linkin Park, τόσο στα παρασκήνια όσο και επί σκηνής.

«Chester, άναψες μία φλόγα πάθους, γέλιου και κουράγιου στις καρδιές μας για πάντα. Μας λείπεις, αδερφέ», είναι το μήνυμα που αναγράφεται στο τέλος.

Για τη σκηνοθεσία μερίμνησαν ο Joseph Hahn και ο Mark Fiore, ο DJ και ο σκηνοθέτης της μπάντας αντίστοιχα.

«Ήταν απίστευτα συναισθηματικό να δουλεύεις σε αυτό και ειδικά να το παρακολουθείς. Νιώθω ότι κάνοντάς το, δεν αντιμετωπίσαμε μόνο μερικούς από τους μεγαλύτερους φόβους μας, αλλά μας επέτρεψε να χρησιμοποιήσουμε τα ταλέντα μας για να φέρουμε λίγο φως στους ανθρώπους που το χρειάζονται», σχολίασε ο Mark Fiore.

Συγχρόνως, οι Linkin Park ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή μίας μεγάλης συναυλίας – αφιερώματος στον Chester Bennington, η οποία θα λάβει χώρα στο «Hollywood Bowl» του Λος Άντζελες, στις 27 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή πολλών φίλων του συγκροτήματος.

Η εκδήλωση σηματοδοτεί την πρώτη εμφάνιση των Linkin Park ύστερα από την ανείπωτη τραγωδία που χάραξε ανεξίτηλα την ιστορία τους.

Δείτε επίσης: Τα 10+1 καλύτερα τραγούδια
των Linkin Park που ερμήνευσε ο Chester Bennington

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!