Οι 6 άνδρες που θα γνωρίσεις πριν τα 30


Απαραίτητη διευκρίνηση: Εάν έχεις παντρευτεί τον αγαπημένο σου από το σχολείο, το άρθρο αυτό πιθανότατα δεν θα σου πει τίποτε. Οι υπόλοιπες, ωστόσο, θα αναγνωρίσετε τουλάχιστον μερικά από τα παρακάτω αρχέτυπα σχέσεων – και όσο περισσότερα χρόνια είσαι single, τόσο πιο οικεία θα σας είναι. Ποιοι είναι οι έξι τύποι αντρών που πιθανότατα θα έχεις συναντήσει πριν τα 30ά σου γενέθλια;

Ο πρώτος έρωτας

(Αναστεναγμός). Αυτός είναι ο καλύτερος, σωστά; Τόσο έντονος, τόσο βαθύς, τόσο παθιασμένος… Θυμάσαι ακόμη την αίσθηση ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτόν. Όμως, έζησες. Και αν τύχει να τον ξανασυναντήσεις τυχαία στο δρόμο, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις μια γλύκα μέσα σου, ακόμη κι αν δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί τότε θεωρούσες πως είναι ο άντρας της ζωής σου.

Εκείνος που δεν ξέρει ότι τα έχετε

Είναι αυτός που σκέφτεσαι συνεχώς, που περιμένεις το μήνυμά του, το like του και τον οποίο καλλωπίζεσαι όπως ποτέ πριν. Και ενώ εσύ περνάς τα πάνδεινα -και χαλάς ένα σωρό χρήματα σε αποτριχώσεις, νύχια και ρούχα- εκείνος δεν έχει ιδέα ότι (εσύ πιστεύεις πως) τα έχετε. Τελικά, ένας ευγενικός φίλος θα σου πει την αλήθεια, ή η αξιοπρέπειά σου θα σου το κάνει σαφές ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις έτσι. Όπως και να’ χει, μπορεί το τέλος αυτής της «σχέσης» να σε πονέσει, τα καλά νέα όμως είναι πως όταν τελειώσεις μαζί του, είναι απίθανο να τον ξαναδείς με τα ίδια ροζ γυαλιά.

Εκείνος που εύχεσαι να αγαπούσες

Το ξέρεις ότι θα έπρεπε να τον αγαπάς – και τον αγαπάς, με κάποιον τρόπο. Όσο σκληρά κι αν προσπαθείς να νιώσεις έξαψη και έρωτα, βαθιά μέσα σου το ξέρεις πως η σχέση αυτή θα τελειώσει και πως πιθανό θα ραγίσεις την καρδιά του. Μετά, θα τον σκέφτεσαι που και που, ειδικά όταν νιώθεις πως δεν θα βρεις ποτέ τον αληθινό έρωτα, επειδή θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός για σένα. Δεν ήταν όμως.

Εκείνος που αγαπούν οι γονείς σου

Μερικές φορές αυτός μπορεί να είναι ο ίδιος με αυτόν που θα ήθελες να αγαπάς, συνήθως όμως η επιλογή των γονιών σου είναι εντελώς τυχαία. Μπορεί να είναι εκείνος ο τύπος με τον οποίο βγήκες μερικές φορές και για τον οποίο μιλάνε συνεχώς οι γονείς σου – πραγματικά ανεξήγητο. Εάν και όταν παντρευτείς, είναι πιθανό τη μέρα του γάμου σου να τον αναφέρουν ξανά, και -ο Θεός να σε βοηθήσει- αν εκμυστηρευτείς στους γονείς σου προβλήματα στη σχέση σου. Θα ακούσεις το όνομά του ξανά και ξανά – μαζί με όλα τα γνωστά «σου το είχα πει».

Εκείνος που δεν το πιστεύεις ακόμη ότι βγαίνει μαζί σου

Όσα κι αν πούμε για την αυτοεκτίμηση, θα υπάρχει πάντα κάποιος που είναι πάνω από την κλάση σου, τόσο διαφορετικός που ακόμη και οι άνθρωποι που σε αγαπούν θα σχολιάζουν -κρυφά ή φανερά- το πόσο τυχερή είσαι που είναι μαζί σου. Μακάρι να τον παντρευτείς, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Μερικές φορές, αυτός ο πολύ-καλός-για-σένα σύντροφος καταλήγει με ένα σούπερ μόντελ με το οποίο σκοπεύει να αποκτήσει απογόνους. Στο βάθος όμως δεν θα σε πειράξει και τόσο αυτή η κατάληξη αφού αποκαθιστά την ισορροπία στον κόσμο.

Εκείνος που θα πρέπει να φύγει από το Survivor

Δεν μπορείς να του βρεις ούτε ένα ελαφρυντικό για τη συμπεριφορά και το χαρακτήρα του. Μηδέν. Το ξέρεις, ωστόσο αυτά τον ερωτεύτηκες, παρά το γεγονός πως δεν σου φέρεται καλά. Μερικές φορές, η προσκόλλησή σου με αυτό το πρόσωπο γίνεται τόσο τραγική που οι αγαπημένοι σου προσπαθούν να σε κάνουν να δεις την πραγματικότητα. Μην ανησυχείς όμως – σχεδόν όλες μας περνάμε έναν καταστρεπτικό έρωτα. Η πιθανή κατάληξη θα είναι δάκρυα, αλλά γι’ αυτό υπάρχουν οι κολλητές!

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!