Νέο hit single για τον Claydee με την Kirsten Collins – Hit Channel


Έφτασε η ώρα να ακούσουμε το καινούριο μουσικό εγχείρημα του Claydee!

Ο Claydee αποκαλύπτει το νέο τραγούδι του μαζί με μία καινούρια συνεργασία.

Είναι ο παραγωγός των mega αλλά και smash hits, με όλη την έννοια και το εύρος των όρων. Κάθε τραγούδι στο οποίο έχει τοποθετήσει τη σφραγίδα του απαριθμεί δεκάδες εκατομμύρια προβολών, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των ραδιοφώνων σε δεκάδες χώρες.

«Mamacita Buena», «Hey Ma», «Alena», «Sexy Papi», «Who» (μαζί με τον Faydee), «Do It», «Come to Papa», «Te Quiero», «Call Me», «Deep Inside» είναι μερικές από τις κυριολεκτικά τεράστιες επιτυχίες διεθνών προδιαγραφών και καθολικής αποδοχής για τις οποίες κύριος υπεύθυνος είναι ο Claydee.

Με ασταμάτητες διεθνείς συμπράξεις αλλά και με ανερχόμενες και αξιόλογες φωνές στο ενεργητικό του, ο επιτυχημένος παραγωγός εντοπίζει τη μούσα του στο πρόσωπο της Καναδής Kirsten Collins που τον συνοδεύει φωνητικά στο καινούριο μουσικό του εγχείρημα.

Με τον τίτλο «Notayo» (Be Mine) το νέο hit single του Claydee είναι πραγματικότητα. Ο κορυφαίος hit maker πρωτοτυπεί για άλλη μία φορά με τον ήχο που επιλέγει, οδηγώντας το τραγούδι κατευθείαν σε κάθε club και ραδιοφωνικό σταθμό.

Το «Notayo» (Be Mine) είναι μία δημιουργία του Claydee και των Emile Ghantous, Damon Sharpe και Keith Hetrick.

Το single συμπληρώνει ένα εντυπωσιακό video clip – υπερθέαμα (σε ανάλυση 4Κ) που φρόντισε σκηνοθετικά ο Jimi Drosinos, με τις εικόνες της φύσης να κόβουν την ανάσα.

Κυκλοφορεί από την Down2Earth Music.

Μην το χάσετε:
Θυμηθείτε το«Alena», την προηγούμενη κυκλοφορία του Claydee

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!