Ο οίκος της Ελληνίδας σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη μας έχει κάνει πολλές φορές περήφανους, αφού βρίσκεται πίσω από αρκετές εμφανίσεις stars διεθνούς βεληνεκούς που απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές. Ακόμη μία τέτοια διάκριση για τον οίκο ήρθε από τη Γερμανίδα top-model και πρώην αγγελάκι της γνωστής εταιρείας εσωρούχων, Heidi Klum.

Ειδικότερα, το πιο δημοφιλές show της Γερμανίας, το Germany’s Next Top Model έφτασε στο τέλος του για τη φετινή σεζόν. Φυσικά, στον τελικό την παράσταση έπρεπε να κλέψει η παρουσιάστρια του Heidi Klum, πράγμα που κατάφερε με μεγάλη ευκολία με μια υπέροχη δημιουργία Celia Kritharioti Couture. Πρόκειται για ένα ολοκέντητο μακρυμάνικο φόρεμα με λευκά κρόσσια, με ασορτί over the knee μπότες με κεντημένα κρόσσια. Η Heidi άνοιξε το fashion show με αυτό και απέδειξε πως είναι σα να μην έχει περάσει μία μέρα από την εποχή που περπατούσε για τη μία επίδειξη μετά την άλλη.

Φυσικά, όπως είπαμε ήδη, οι δημιουργίες της σχεδιάστριας έχουν βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο της παγκόσμιας σκηνής υψηλής ραπτικής και ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο. Η παρουσία της ήταν ηχηρή και στις Κάννες και το ταλέντο της έλαμψε και σε πολλά ακόμη Gala, ντύνοντας star όπως η Daria Strokous και η Petra Nemkova. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του show και ανακαλύψτε και μόνοι σας του λόγου το αληθές:

heidi klum

heidi klum

heidi klum

 cilia

Hands up for @heidiklum who looks captivating as she takes over German Next Top Model stage for the season finale in Celia Kritharioti Couture SS18 mini dress with fringes and matching thigh high boots. #CeliaKritharioti #Couture #HeidiKlum #gntm2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti) στις