Λαμπερή πρεμιέρα στο «Φωταέριο» (photos) • Hit Channel


Τις εμφανίσεις του δίπλα στο μοναδικό Γιάννη Πλούταρχου άρχισε ο Ηλίας Βρεττός.

Ο Ηλίας Βρεττός είχε μία θεαματική πρεμιέρα στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου στο «Φωταέριο», την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής με τις περισσότερες sold out εμφανίσεις τη χρονιά που τελειώνει στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, ιδίως στο Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη, ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στην Αθήνα. Με νέο ανανεωμένο πρόγραμμα έδωσε για ακόμα μία φορά τον καλύτερό του εαυτό.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε το καινούριο τραγούδι του «Σου Απαγορεύω», που ξεσήκωσε για άλλη μία φορά τους θαμώνες του μαγαζιού.

Το τραγούδι, σε μουσική του Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, ακούγεται ήδη σε όλα τα ραδιόφωνα της Ελλάδας. Το video clip του «Σου Απαγορεύω», στο οποίο πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Βίκυ Κάβουρα και Γιώργος Παράσχος και σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,6 εκατομμύρια προβολές μέσα σε δύο μήνες κυκλοφορίας από την Panik Platinum. Δισκογραφικά, ο Ηλίας Βρεττός βρίσκεται λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του.

Εκτός από τον Ηλία Βρεττό, το μοναδικό Γιάννη Πλούταρχο συνοδεύει το συγκρότημα των KINGS.

Ο Γιάννης Πλούταρχος με τον Ηλία Βρεττό και τους KINGS σε ένα πρόγραμμα που κανείς δεν πρέπει να χάσει κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Φωταέριο», Πειραιώς 102 – 104.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ηλίας Βρεττός
…«σου απαγορεύει» με ένα νέο τραγούδι – έκπληξη

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!