H Gal Gadot, ηθοποιός διεθνούς φήμης και δυναμική ambassador της Reebok, είναι σε mode εντατικής προπόνησης φορώντας, τι άλλο; Τα τελευταία outfits της συλλογής Training της Reebok.

Σχεδιασμένη για προπονήσεις διαφορετικού στιλ και έντασης, από πολεμικές τέχνες μέχρι HIIT(High-intensity interval training), η νέα training συλλογή προσφέρει στη Gal ρούχα άνετα και ανάλαφρα που υποστηρίζουν το σώμα της σε οποιαδήποτε κίνηση. Έτσι, είτε είσαι «υπερήρωας» της γυμναστικής είτε αρχάριος, η Reebok έχει τα κατάλληλα ρούχα για εσένα!

Βρες τώρα το outfit της Gal στο Reebok.gr:

Perforated Speedwick Tank
Το διάτρητο ύφασμα επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί διατηρώντας το δέρμα δροσερό, ενώ η Speedwick τεχνολογία κρατά την επιδερμίδα σου στεγνή.

Chalk Lux Bold Tight
Το κολάν αυτό είναι κατασκευασμένο βάσει της ειδικής τεχνολογίας Speedwick που απομακρύνει τον ιδρώτα από το σώμα και σε βοηθάει να παραμείνεις δροσερή σε όλη τη διάρκεια της προπόνησής σου. Το μοναδικό του design που θυμίζει μάρμαρο προσθέτει την απαραίτητη νότα στιλ.

Glory Hoodie
Κατασκευασμένο από Γαλλικό terry ύφασμα, το hoodie είναι μαλακό στην αφή ενώ διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματός σου σταθερή. Ο μοναδικός σχεδιασμός του το κάνει ιδανικό για layering: απλά το φοράς πάνω από το T-shirt σου!

Speed TR
Το απόλυτο training παπούτσι. Το μοναδικό του design προσφέρει στο πόδι απόλυτη ελευθερία κίνησης και κάνει τη μετάβαση από μία άσκηση στην άλλη πιο εύκολη.

Και αν το να αποκτήσεις το look της Gal δεν σου αρκεί, στο Reebok.com/galgadot θα βρεις το πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί για να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου!

Η Gal πιστεύει απόλυτα στη δύναμη του fitness. «Η γυμναστική ήταν πάντα μέρος της ζωής μου. Ανακάλυψα νωρίς ότι, μέσα από τη γυμναστική παίρνω δύναμη, αντοχή και αυτοπεποίθηση», αναφέρει.

Ακολούθησε το παράδειγμά της!