Θρίλερ με το νεκρό βρέφος στη Νέα Σμύρνη: Ανακρίνεται νεαρή ενοικος της πολυκατοικίας


Μια 22χρονη κρατείται στην Ασφάλεια και ανακρίνεται αυτήν την ώρα για το νεκρό βρέφος, που βρέθηκε σε ακάλυπτο πολυκατοικίας, στην οδό Πριγκιποννήσων, στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, η νεαρή γυναίκα είναι φοιτήτρια και -κατά πάσα πιθανότητα- είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Στην πολυκατοικία μένει μαζί με την μητέρα της.
Οι ίδιες πληροοφορίες αναφέρουν πως οι δύο γυναίκες κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη, λόγω των περιττών κιλών της 22χρονης.

Από την νεαρή γυναίκα λήφθηκε DNA και αναμένονται τα αποτελέσματα της διαδικασίας σύγκρισης με το γενετικό υλικό του νεκρού βρέφους.

Συγκλονίζουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Συγκλονιστικά είναι τα ευρήματα του ιατροδικαστή που διενήργησε την νεκροψία – νεκροτομή στο κορμάκι του νεογέννητου αγοριού, το οποίο βρέθηκε μέσα σε μια σακούλα, τοποθετημένο σε σεντόνι και με τον ομφάλιο λώρο τυλιγμένο γύρω από το κορμάκι του.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της κ. Σ. Μαριαννού, η αιτία θανάτου δεν στάθηκε δυνατόν να προσδιοριστεί. Κι αυτό διότι το μωράκι δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις ή εσωτερικά τραύματα στο κορμάκι του. Κατ΄επέκταση, η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει από την ολοκληρώσει των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ιατροδικαστού, είναι δυνατόν ο θάνατος να προήλθε από τις κακουχίες, καθώς το βρέφος επί 12 ώρες βρίσκονταν μέσα στην σακούλα την οποία είχαν πετάξει στο προστατευτικό δίχτυ στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Επίσης δεν αποκλείεται να είναι αποτέλεσμα ασφυξίας, λόγω της τοποθέτησής του στην πλαστική σακούλα…

newsit


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!