Θα συνεργαστούν Justin Bieber και Britney Spears; • Hit Channel


Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις των οπαδών του Justin Bieber και της Britney Spears με τα σενάρια που υποστηρίζουν ότι οι δύο καλλιτέχνες θα συνυπάρξουν δισκογραφικά.

Θα συνεργαστεί ο Justin Bieber με την Britney Spears; Οι φήμες έχουν πάρει «φωτιά»!

Από την ημέρα όπου ο μάνατζερ του Καναδού pop star, ο Scooter Braun, επισκέφθηκε την Αμερικανίδα «πριγκίπισσα της pop» σε μία από τις εμφανίσεις στο Λας Βέγκας στα τέλη του προηγούμενου καλοκαιριού, τα σενάρια για μία ενδεχόμενη συνύπαρξη των δύο καλλιτεχνών είχαν αρχίσει να διαδίδονται στο διαδίκτυο.

Τώρα, η βρετανική «The Sun» φροντίζει να φουντώσει ακόμη περισσότερο τις εικασίες, υποστηρίζοντας ότι πράγματι υπάρχει ένα τραγούδι με τον Justin Bieber και τον Justin Bieber που θα κυκλοφορήσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το τραγούδι έχει τον τίτλο «Here For It» και πρόκειται να λειτουργήσει ως το επόμενο single του Justin Bieber. Επιπλέον, το δημοσίευμα στη «The Sun» ισχυρίζεται ότι την παραγωγή στο τραγούδι έχει αναλάβει ο μακροχρόνιος συνεργάτης της Britney Spears, ο Max Martin και περιγράφει το ύφος του ως «urban».

Η φημολογία αναπτύχθηκε ακόμη περισσότερο όταν έγινε γνωστό ότι η Britney Spears δουλεύει επάνω σε ένα μυστικό project, παράλληλα με τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας. Η 36χρονη τραγουδίστρια είχε ενημερώσει κατάλληλα τους ακολούθους της στα κοινωνικά δίκτυα με ένα στιγμιότυπο από γυρίσματα, δημιουργώντας κλίμα μυστηρίου.

Διαβάστε ακόμα:
Το «Friends» του Justin Bieber
ανανεώνεται με τη συμμετοχή της Julia Michaels

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!