Θέλει συνεργασία με την Adele • Hit Channel


Δε σταματά να ανεβάζει τον πήχη ο DJ Khaled, που μετά από πολλούς αστέρες βάζει τώρα στο στόχαστρο την Adele.

Ο DJ Khaled θέλει να πραγματοποιήσει μία παράταιρη -στο πρώτο άκουσμα- συνεργασία, μαζί με την Adele.

Ο hitmaker των «I’m The One» και «Wild Thoughts» έχει συμπράξει με διάφορους καλλιτέχνες υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένου της Beyoncé, του Justin Bieber, της Rihanna και του Drake, αλλά έχει τη Βρετανίδα τραγουδίστρια στην κορυφή της λίστας των επιθυμιών του, μαζί με δύο ράπερ, τον Dr. Dre και τον Eminem.

Δωρικά και περιεκτικά, ο DJ Khaled δήλωσε στο «Billboard»: «Θέλω να δουλέψω με τον Dr. Dre. Θέλω να δουλέψω με τον Eminem. Θέλω να δουλέψω με την Adele.»

Εν τω μεταξύ, ο Mark Wahlberg αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι εργάζεται και εκείνος σε ένα project μαζί με τον 41χρονο παραγωγό.

Ο Αμερικανός ηθοποιός ήταν μέλος του συγκροτήματος των New Kids On The Block προτού φτάσουν στο ζενίθ της πορείας του και αποχώρησε από αυτό το 1988. Βέβαια, θα μπορούσε να γυρίσει στο στούντιο, αφού παραδέχεται ότι υπάρχουν συζητήσεις με τον DJ Khaled: «Έχω μιλήσει (μαζί του) μερικές φορές. Δουλεύουμε επάνω σε κάποια άλλα πράγματα», είχε σχολιάσει.

Ο «βασιλιάς του Snapchat» DJ Khaled κυκλοφόρησε στα τέλη Ιουνίου τον δέκατο ολοκληρωμένο δίσκο του με γενικό τίτλο «Grateful» και με συμμετοχές από μία ευρεία γκάμα καλλιτεχνών: Beyoncé, Jay Z, Justin Bieber, Rihanna, Drake, Calvin Harris, Nicki Minaj, Alicia Keys, Lil Wayne, Migos, Chance the Rapper, Future, Travis Scott, Kodak Black και Betty Wright ανάμεσα σε άλλους.

Θα καταφέρει μία ημέρα να πείσει την Adele να τον ακολουθήσει στο άρμα του;

Δείτε επίσης: Ο DJ Khaled και η Rihanna στα παρασκήνια
του αισθησιακού video clip για το «Wild Thougths»

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!