Η Selena Gomez μόλις έγινε ξανθιά (photos) • Hit Channel


Η Selena Gomez τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή και αποχωρίστηκε τα μελαχρινά μαλλιά της. Η νεαρή pop star είναι πλέον ξανθιά.

Τα American Music Awards είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τη Selena Gomez: «Τα AMAs έχουν υπάρξει ένα μέρος όπου μοιράστηκα μερικές από τις πιο άμεσες στιγμές μου», ανέφερε μέσω του Instagram νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Παρόλο που δεν ήταν υποψήφια στη διοργάνωση, που διεξήχθη στο «Microsoft Theatre» τους Λος Άντζελες την Κυριακή 19 Νοεμβρίου (ξημερώματα Δευτέρας 20/10 σε ώρα Ελλάδας), όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στην τραγουδίστρια για δύο λόγους.

Ο ένας ήταν η ζωντανή παρουσίαση του νέου single «Wolves».

Ο δεύτερος αποκαλύφθηκε όταν εμφανίστηκε σχεδόν αγνώριστη στο κόκκινο χαλί και δεν ήταν άλλος από την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Η Selena Gomez άφησε τη μελαχρινή απόχρωση με την οποία την είχαμε συνηθίσει και για τη μεγάλη βραδιά των βραβείων προτίμησε το ξανθό με ένα κούρεμα που έφτανε έως τους ώμους.

Η τραγουδίστρια πήγε επίσης ενάντια στις τάσεις που ακολουθούν οι διασημότητες στα χρώματα των μαλλιών τους κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αφού οι καλύτερες του Χόλιγουντ συνήθως τείνουν να σκουραίνουν ή να προσθέτουν ζεστές πινελιές στην κόμη τους.

Η Selena Gomez πιθανότατα πέρασε πολλές ώρες στο κομμωτήριο για να αλλάξει τα μαλλιά της και να επιτύχει αυτή την ανοιχτή ξανθιά απόχρωση. Δεδομένης της επιρροής της pop star, έχουμε την αίσθηση ότι αυτό θα είναι το χρώμα και το κούρεμα που θα επικρατήσει παντού το 2018.

Η Selena Gomez μοιράστηκε και στο Instagram τη νέα της εμφάνιση:

Διαβάστε ακόμα:
Η Selena Gomez σε ένα ατμοσφαιρικό video clip για το «Wolves»

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!