Η Selena Gomez κυριαρχεί στο Instagram • Hit Channel


Δεν είναι μόνο μία από τις διασημότερες τραγουδίστριες της εποχής. Η Selena Gomez διαθέτει ισχυρή επιρροή και στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων.

Η Selena Gomez είναι η βασίλισσα του Instagram.

Η φετινή χρονιά είχε αρκετά ορόσημα για τη νεαρή τραγουδίστρια. Η γενναία μεταμόσχευση νεφρού, η εμφάνιση για πρώτη φορά στη σκηνή μετά από ένα έτος, η κυκλοφορία νέων τραγουδιών και η ανάδειξη ως «Γυναίκα της Χρονιάς» από το «Billboard» ήταν τα σημαντικότερα γεγονότα στη ζωή της εντός του 2017.

Η Selena Gomez είναι ήδη ο δημοφιλέστερος χρήστης του Instragram και η δύναμή της στην πλατφόρμα γίνεται ισχυρότερη, αφού απέκτησε επιπλέον 35 εκατομμύρια ακολούθους μόνο κατά τη διάρκεια του 2017.

Απαριθμώντας πάνω από 130 εκατομμύρια χρήστες που την ακολουθούν, η Selena Gomez δεν είναι μόνο ο πιο δημοφιλής μουσικός καλλιτέχνης και η διασημότητα στο Instragam. Τις ανήκουν επίσης οι μισές από τις δέκα δημοσιεύσεις με τα περισσότερα likes στα χρονικά της πλατφόρμας.

Η φωτογραφία της τραγουδίστριας στο κρεβάτι του νοσοκομείου δίπλα στη φίλη της Francia Raisa, λίγο μετά τη μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υπεβλήθη το καλοκαίρι, είναι η τρίτη φωτογραφία με τα περισσότερα likes στο Instagram, έχοντας ξεπεράσει τα 10,3 εκατομμύρια.

Στην πρώτη θέση είναι η περίφημη φωτογράφιση της Beyoncé με την οποία ανακοίνωσε ότι κυοφορεί δίδυμα τον προηγούμενο Φεβρουάριο (11,1 εκ. likes) και στη δεύτερη θέση είναι η πρόσφατη οικογενειακή φωτογραφία του ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo από τη γέννηση της κόρης του (11 εκ. likes).

Η selfie φωτογραφία της Selena Gomez με τον πρώην πλέον σύντροφό της, τον The Weeknd, στο φεστιβάλ του «Coachela» είναι η έκτη δημοφιλέστερη ανάρτηση στο Instrgram, με 8,15 εκατομμύρια likes.

Στην έβδομη θέση είναι άλλο ένα κοινό στιγμιότυπο των δύο τραγουδιστών, από τη δημόσια εμφάνιση που είχαν πραγματοποιήσει στο κόκκινο χαλί του «Met Gala», τον Απρίλιο, δείχνοντας πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Η συγκεκριμένη δημοσίευση έχει συγκεντρώσει 7,78 εκατομμύρια likes.

Ένατη στην κατάταξη των δημοφιλέστερων φωτογραφιών όλων των εποχών στο Instragram είναι η φωτογράφιση της Selena Gomez για το «W Magazine», με 7,16 εκατομμύρια likes.

Τη δεκάδα ολοκληρώνει ξανά η αστέρας της pop με τη φωτογραφία από τα 25α γενέθλιά της τον προηγούμενο Ιούλιο, με 7 εκατομμύρια likes.

Διαβάστε ακόμα:
Η Selena Gomez σε ένα ατμοσφαιρικό video clip
για το «Wolves» με τον Marshmello

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!