Η Rihanna υποστηρίζει τη διαφορετικότητα • Hit Channel


«Σέβομαι όλες τις γυναίκες», τονίζει η Rihanna και σχολιάζει πως δεν την αφορά αν είναι τρανς ή όχι.

Η Rihanna είναι μία τραγουδίστρια που υποστηρίζει σθεναρά τη διαφορετικότητα.

Την Τετάρτη (29/11), η ατζέντα των τρανσέξουαλ ατόμων είχε θέση στο λογαριασμό της pop star στο Twitter, η οποία ασχολήθηκε με το σχόλιο ενός Βραζιλιάνου θαυμαστή της.

Ο χρήστης του διαδικτύου ανέφερε ότι η διαφημιστική καμπάνια (η οποία έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια) για τη νέα σειρά προϊόντων μακιγιάζ «Fenty Beauty» που έχει λανσάρει η «RiRi» είναι απίστευτη, αλλά παρότρυνε την τραγουδίστρια να καλέσει την επόμενη φορά ένα τρανς άτομο και να το συμπεριλάβει στην ομάδα.

Η Rihanna έκρινε ότι έπρεπε να δώσει απάντηση και να εκφράσει την προσωπική της άποψη επί του ζητήματος:

«Είχα την ευχαρίστηση να δουλέψω με πολλές χαρισματικές τρανς γυναίκες κατά μήκος των ετών, αλλά δεν κάνω κάστινγκ για τρανς! Όπως δε μου αρέσει να κάνω κάνω κάστινγκ για στρέιτ μη-τρανς γυναίκες!», διευκρίνισε η 29χρονη αστέρας της pop.

«Σέβομαι όλες τις γυναίκες και είτε είναι τρανς είτε όχι, δεν είναι δική μου δουλειά! Είναι προσωπικό και ορισμένες τρανς γυναίκες είναι πιο άνετες να ανοίγονται γι’ αυτό από ό,τι άλλες, έτσι πρέπει να το σεβαστώ ως γυναίκα και εγώ!», τόνισε στη συνέχεια.

Η Rihanna εκδήλωσε επιπλέον τη λύπη της για τις περιπτώσεις όπου τα τρανς άτομα χρησιμοποιούνται ως εργαλεία: «Δε νομίζω ότι είναι δίκαιο μία τρανς γυναίκα ή άνδρας να χρησιμοποιείται ως ένα βολικό εργαλείο του μάρκετινγκ! Πολύ συχνά βλέπω εταιρείες να το κάνουν ομοίως σε τρανς και μαύρες γυναίκες! Υπάρχει πάντα μία θέση στην καμπάνια για το πρόσχημα κορίτσι/άνδρα “μοιάζω τρελά διαφορετικός”! Είναι λυπηρό!»

Διαβάστε ακόμα:
Το «Love On The Brain» της Rihanna
είναι το pop τραγούδι με τη μεγαλύτερη επιρροή

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!