Η Lorde φέρνει στο «φως» τα τραγούδια του «Melodrama» • Hit Channel


Το περιεχόμενο του νέου ολοκληρωμένου δίσκου της, «Melodrama», έφερε στη δημοσιότητα η Lorde.

Η Lorde αποκάλυψε τα τραγούδια που θα ακούσουμε στην επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της.

Το 2013, η 16χρονη τότε Νεοζηλανδή τραγουδίστρια έκανε ολοκληρωμένο ντεμπούτο με το δίσκο «Pure Heroine», κερδίζοντας το χαρακτηρισμό «η φωνή μίας γενιάς», αλλά και δύο Βραβεία Grammy και ένα BRIT Award.

Στα πρόθυρα κυκλοφορίας του δεύτερου άλμπουμ της είναι έτοιμη να έρθει πάλι στο επίκεντρο, προκειμένου να επιβεβαιώσει την πρόβλεψη του David Bowie ότι αποτελεί «το μέλλον της μουσικής».

Έπειτα από τη θριαμβευτική επάνοδο με το «Green Light», η Lorde στοχεύει στο νέο πολυαναμενόμενο δίσκο της με τίτλο «Melodrama» που θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου από τη Republic Records / Universal.

Το «Green Light» εκτόξευσε την εικοσάχρονη τραγουδίστρια στη σφαίρα των social media, επιτυγχάνοντας τον απίθανο αριθμό των δύο δισεκατομμυρίων impressions κατά το πρώτο 24ώρο, μόνο στο Twitter! Μέσα σε μία εβδομάδα το τραγούδι κατέγραψε 12 εκ. αναπαραγωγές, ενώ το video clip σε σκηνοθεσία Grant Singer απαριθμεί πάνω από 63 εκ. προβολές.

Στο πλαίσιο του «Melodrama», η Lorde έχει μοιραστεί άλλο ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο «Liability», το οποίο – όπως και το «Green Light» – έγραψε μαζί με τον Jack Antonoff των Bleachers.

Ενώ απομένουν τέσσερις εβδομάδες ακριβώς για τα αποκαλυπτήρια του «Melodrama», η Lorde φέρνει για πρώτη φορά στο «φως» τους τίτλους των τραγουδιών (κοινώς το tracklist), οι οποίοι παρέμεναν άγνωστοι μέχρι τώρα. Το άλμπουμ περιέχει 11 συνολικά τραγούδια, μαζί με τα «Green Light» και «Liabilty». Στη λίστα παρατηρούμε επίσης και τα δύο κομμάτια που η Lorde είχε παρουσιάσει πρόσφατα σε ζωντανή εμφάνισή της, το «Homemade Dynamite» και το «Sober».

Οι τίτλοι τραγουδιών του «Melodrama»

1. Green Light
2. Sober
3. Homemade Dynamite
4. The Louvre
5. Liability
6. Hard Feelings / Loveless
7. Sober II (Melodrama)
8. Writer In The Dark
9. Supercut
10. Liability (Reprise)
11. Perfect Places

it’s here— the tracklist for MELODRAMA. #JUNE16

Posted by Lorde on Thursday, 18 May 2017

Δείτε επίσης: Η Lorde είναι μία από εμάς.
Το «Melodrama», η ισορροπία και η επόμενη διετία.

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!