Η Lady Gaga και ο Tony Bennett θα συνεργαστούν ξανά • Hit Channel


Το δίδυμο έχει αφήσει εκκρεμότητες. Η Lady Gaga και ο Tony Bennett θα διασταυρώσουν πάλι τα μονοπάτια τους.

Η Lady Gaga και ο Tony Bennett θα κυκλοφορήσουν άλλο ένα τραγούδι, τρία χρόνια μετά τον κοινό δίσκο τους.

Το φθινόπωρο του 2014, η «Mother Monster» έσμιξε με το γερόλυκο της jazz στο «Cheek To Cheek», ένα άλμπουμ που συνέδεσε δύο τόσο διαφορετικές  κουλτούρες. Το εγχείρημα ήταν αποτέλεσμα της επιθυμίας τους να συστήσουν κλασικά τραγούδια σε ένα νεότερο ηλικιακά κοινό, από τη στιγμή που πίστευαν ότι αυτές οι επιλογές διέθεταν παγκόσμια επιρροή.

Το «Cheek To Cheek» κέρδισε το βραβείο του «Καλύτερου Παραδοσιακού Pop Vocal Άλμπουμ» στα 57α Grammy.

Με το ντεμπούτο στην πρώτη θέση του αμερικανικού «Billboard 200», η Gaga έγινε η μόνη γυναίκα καλλιτέχνης με τρεις συνεχόμενους δίσκους στο Νο1 των Η.Π.Α. τη δεκαετία το 2010 (τέσσερις με το «Joanne») και ο Bennett επέκτεινε το ρεκόρ ως το γηραιότερο άτομο που κατακτά την κορυφή του chart, σε ηλικία 88 ετών τότε.

Ο 91χρονος σήμερα καλλιτέχνης ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης ότι θα κυκλοφορήσει ένα άλλο τραγούδι με τη Lady Gaga. Όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο τι πρόκειται να κάνουν, ο Tony Bennett απάντησε αφοπλιστικά: «Θα βγάλουμε πολλά χρήματα!»

Το τραγούδι έχει ήδη επιλεγεί, αλλά επέλεξε να μην το αποκαλύψει. Το δίδυμο θα βρεθεί στο στούντιο και θα ηχογραφήσει την καινούρια συνεργασία του το νέο έτος.

Αυτή τη φορά, ο Tony Bennett έχει σκεφτεί τη δημιουργία μίας δισκογραφικής δουλειάς με τη Lady Gaga, αποτελούμενη αποκλειστικά από επανεκτέλεσεις τραγουδιών του σπουδαίου τραγουδοποιού Cole Porter.

Ωστόσο, πρέπει να περιμένει. Η αστέρας της pop έχει επιβαρυμένο πρόγραμμα. Είναι σε εξέλιξη η περιοδεία «Joanne Wolrd Tour», σχεδιάζει την πρεμιέρα του remake στην κινηματογραφική ταινία «A Star Is Born» (Μάιος 2018) όπου πρωταγωνιστεί και, τέλος, έχει ξεκινήσει δουλειά για το επόμενο άλμπουμ της.

Παρεμπιπτόντως, οι φήμες των τελευταίων ημερών υποστηρίζουν ότι η 31χρονη τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα single με τον τίτλο «Frankenstein».

Διαβάστε ακόμα:
Ο νέος δίσκος της Lady Gaga
είναι η «μικρή αδελφή» του «ARTPOP»

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!