Η Lady Gaga γυρίζει καινούριο video clip


Σε μία πισίνα διαδραματίζεται μέρος από το επόμενο μουσικό βίντεο της Lady Gaga.

Η Lady Gaga γυρίζει ένα νέο video clip, σύμφωνα με όσα διαδίδονται τις τελευταίες ώρες.

Το τραγούδι που φέρεται να οπτικοποιείται παραμένει άγνωστο και δεν είναι πιθανό να δούμε στις οθόνες μας το «The Cure», την τελευταία κυκλοφορία της διάσημης τραγουδίστριας.

Γνωρίζουμε ότι η 31χρονη Αμερικανίδα έχει επιστρέψει στο στούντιο και έχει ξεκινήσει το επόμενο άλμπουμ της μαζί με τον DJ White Shadow, τον παραγωγό που συνέβαλε στο «ARTPOP» και στο «Born This Way».

Σε περίπτωση που πράγματι γυρίζεται ένα μουσικό βίντεο, το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι να αφορά ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, όπως λόγου χάρη το «Frankenstein» ή κάποιο άλλο.

Τις εικασίες πυροδότησε ένας άνδρας εν ονόματι Paul Marshall, ο οποίος ισχυρίστηκε σε μία ανάρτηση στο Facebook ότι το επιτελείο της Lady Gaga μαγνητοσκοπεί ένα video clip, παρουσιάζοντας μάλιστα το αντίστοιχο φωτογραφικό ντοκουμέντο.

«Είναι ενδιαφέρον όταν το Χόλιγουντ / Ντιτρόιτ χτυπά την πόρτα επειδή χρειάζεται ένα υδάτινο σκηνικό για ένα μουσικό βίντεο της Lady Gaga. Παρεμπιπτόντως, συγγνώμη για τις κακές φωτογραφίες, ήταν κρυφές λήψεις (δεν επιτρέπονταν οι φωτογραφίες) και όχι, αυτή είναι συμπληρωματική παραγωγή που θα προστεθεί αργότερα. Η GA δεν ήταν εκεί», έγραψε.

Η εγκατάσταση φαίνεται πως ανήκει σε ένα κέντρο scuba diving στο Lincoln Park του Μίσιγκαν.

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν διάσπαρτες φήμες για τη δισκογραφική επάνοδο της Lady Gaga, όμως οι πληροφορίες είναι περιορισμένες και κυρίως ανεπιβεβαίωτες. Ανεξάρτητα από το σκοπό των συγκεκριμένων γυρισμάτων, η pop star μοιάζει διατεθειμένη να κυκλοφορήσει νέα μουσική αργά ή γρήγορα.

Διαβάστε ακόμα:
Η Lady Gaga τραγούδησε και βραβεύθηκε
στα American Music Awards από απόσταση

Lady Gaga - AMAs 2017 - Hit Channel

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!