Η Demi Lovato και η Ariana Grande συζητούν για ντουέτο • Hit Channel


Το κατάλληλο τραγούδι που θα ερμηνεύσουν μαζί αναζητούν η Demi Lovato και η Ariana Grande.

Η Demi Lovato μιλάει εδώ και αρκετό καιρό για την επιθυμία της. Θέλει να κάνει ένα τραγούδι με την Ariana Grande.

Είναι αναμφισβήτητα δύο από τις καλύτερες γυναίκες τραγουδίστριες της γενιάς τους. Επιπλέον και οι δύο ήταν και οι δύο αστέρες από την παιδική ηλικία τους. Η Demi προέρχεται από τη Disney, και η Ari από τη Nickelodeon.

Πρόσφατα, η Demi Lovato έδωσε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Fresh 102,7″ της Νέας Υόρκης, αναφέροντας ότι ήθελε να συνεργαστεί με την Ariana Grande στο επερχόμενο άλμπουμ της, αλλά δεν κατάφερε να βρει το σωστό τραγούδι για το ντουέτο.

Με τις προθεσμίες να πλησιάζουν απειλητικά, η ονειρική συνύπαρξη έπρεπε να μπει στον «πάγο».

«Ήθελα πραγματικά να συνεργαστώ με την Ariana. Δεν υπήρχε πραγματικά ένα τραγούδι, δυστυχώς, που θα ήταν το σωστό για να το κάνουμε μαζί, γι’ αυτό δε συνεργαζόμαστε ακόμα, αλλά θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί της κάποια ημέρα», παραδέχεται η Demi Lovato και είναι πεπεισμένη ότι η σύμπραξη θα πραγματοποιηθεί: «Μιλήσαμε γι’ αυτό πριν. Θα μας άρεσε να τραγουδήσουμε μαζί.»

Τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε μία συνεργασία αυτού του μεγέθους; Μόνο εικασίες είναι δυνατό να γίνουν, αλλά θα χαιρόμασταν να ακούσουμε την Demi και την Ari μαζί στο ίδιο τραγούδι, όποιο και να είναι.

Δείτε επίσης: Ο νέος δίσκος της Demi Lovato
θα έρθει «συντομότερα από ό,τι νομίζετε»

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!