Η Demi Lovato ηχογραφεί μία «ονειρική συνεργασία»


Μία «ονειρική συνεργασία» ηχογραφεί η Demi Lovato. Είναι γένους θηλυκού; Ποια είναι η σχέση της Christina Aguilera;

Η Demi Lovato διανύει τον καλύτερο μήνα.

Κυκλοφόρησε το νέο δίσκο της, «Tell Me You Love Me», που έχει φτάσει έως το Νο3 του αμερικανικού «Billboard 200» και μόλις παρουσίασε το ντοκιμαντέρ «Simply Complicated», αποκλειστικά στην πλατφόρμα του YouTube.

Εάν νομίζετε ότι η 25χρονη τραγουδίστρια επικεντρώνεται μόνο στην καινούρια μουσική της, ξανασκεφτείτε το. Η pop star αποκάλυψε στο Twitter ότι υπάρχει ένα άλλο νέο τραγούδι στα σκαριά, με ένα άτομο με το οποίο πάντα ήλπιζε να συνεργαστεί.

«Ηχογραφώ μία ονειρική συνεργασία σήμερα! Τα όνειρα βγαίνουν αληθινά!», έγραψε με ενθουσιασμό, δίνοντας αφορμή να ξεσπάσει αμέσως παραφιλολογία ονομάτων.

Μερικοί από τους καλλιτέχνες που αναφέρθηκαν και ξεχωρίζουν είναι η Beyoncé, η Selena Gomez, η Ariana Grande και η Kelly Clarkson.

Αρκετές πιθανότητες διατηρεί το σενάριο να είναι η Christina Aguilera η ονειρική συνεργασία της Demi Lovato.

Η τελευταία δήλωσε πρόσφατα ότι το «Tell Me You Love Me» είναι επηρεασμένο από το «Stripped» της «XTina». Και για την 36χρονη τραγουδίστρια φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ, κάποια στιγμή στο μέλλον. Θα ήταν δυνατόν να συμπεριλαμβανόταν εκεί το τραγούδι.

Το γεγονός ότι η Demi Lovato και η Christina Aguilera ακολούθησαν η μία την άλλη στο Instagram σήμερα, θα μπορούσε να θεωρηθεί σημάδι για μία ενδεχόμενη συνεργασία.

«Simply Complicated»:
Η Demi Lovato ανοίγεται για τα ναρκωτικά,
τις τάσεις αυτοκτονίας και τη διπολική διαταραχή

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!