Η Camila Cabello συμπράττει με τον Daddy Yankee για το remix του «Havana» • Hit Channel


Το «Havana» συνεχίζει να κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις και η Camila Cabello θα το συμπληρώσει με ένα remix.

Η Camila Cabello επιστρατεύει τον Daddy Yankee για το remix του «Havana».

Παρότι η 20χρονη βάσισε την εκκίνηση της καριέρας της ως σόλο τραγουδίστρια στο «Crying In The Club», με την υπογραφή της Sia και του Benny Blanco (Justin Bieber, Katy Perry, Ed Sheeran, Maroon 5 κ.ά.) , η ανέλπιστη και ολοένα αυξανόμενη επιτυχία που γνωρίζει το «Havana», την ανάγκασε να μεταβάλλει τα πλάνα της.

Ο παρθενικός δίσκος της με το φερόμενο τίτλο «The Hurting. The Healing. The Loving.» σχεδιαζόταν να κυκλοφορήσει τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, ωστόσο μετατέθηκε για τις αρχές του 2018, προκειμένου να φτάσε στο ανώτατο σημείο της η πορεία του «Havana» και  να αποτελέσει την κατάλληλη βάση.

Το «Havana» με τη συμμετοχή του Young Thung στο ραπ σκέλος και τη συνδρομή του Pharrell Williams στη δημιουργία, απαριθμεί 197 εκατομμύρια streams στο Spotify σε διάστημα δυόμιση μηνών, έχει αναρριχηθεί στο Νο5 του παγκοσμίου chart της πλατφόρμας, βρέθηκε στο Νο2 του Ηνωμένου Βασιλείου και καταγράφει συνεχή ανοδική πορεία στο αμερικανικό «Billboard Hot 100».

Ενόσω περιμένουμε το video clip που οπτικοποιεί το «Havana» και θα φέρει στις οθόνες την πολυχρωμία της Κούβας, η Camila Cabello ετοιμάζει το επίσημο remix της νέας επιτυχίας της.

Όπως υποστηρίζει το «Hits Daily Double», η ανερχόμενη pop star αναμένεται να συμπράξει για το σκοπό αυτό με τον Daddy Yankee, τον ράπερ από το Πουέρτο Ρίκο που απολαύσαμε φέτος στο σαρωτικό «Despacito» και γνωρίσαμε το 2004 με το «Gasolina».

Δείτε επίσης: Το «Havana» της Camila Cabello
αποκτά εικόνα με άρωμα Κούβας (φωτογραφίες)

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!