Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία γυναίκα χωρίς κόμπλεξ, γιατί να είχε άλλωστε, και είναι μάλιστα πολύ άνετη με το σώμα της. Πολύ γυμνασμένη, έχει αφιερώσει τα περισσότερα χρόνια της ζωής της ασχολούμενη με αθλητικές δραστηριότητες και τον χορό. Τα αποτελέσματα είναι φυσικά ορατά και στο σώμα της και οι προσπάθειές της ανταμοίφθηκαν: Μετά από δύο εγκυμοσύνες το κορμί της παραμένει flawless.

Στο τεύχος του People που κυκλοφορεί, η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε με μαγιό και αποδεικνύει όλα όσα σας περιγράψαμε. Η ίδια ανάρτησε μία φωτογραφία από αυτό το concept στον προσωπικό της λογαριασμό, η οποία δεν είναι καθόλου ρετουσαρισμένη. Η αλήθεια είναι πως δεν παρουσιάζει καμία ουσιαστική διαφορά και ούτε καν θα είχε υποπέσει στην αντίληψή μας αν δεν το ανέφερε η ίδια.

Στο @peoplegreece που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο ,κάναμε μια ωραία κουβέντα με τον @vimarinos και μια υπέροχη φωτογράφηση με τον @panosgi .Αυτή τη φωτογραφία ΔΕΝ θα την δεις στο περιοδικό ? #peoplegreece #covergirl #photoshoot #comingsoon #saturday #sneakpeek

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις