ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να προσπαθήσεις να κάνεις κάποιες διευθετήσεις που αφορούν τα οικονομικά σου και σε περίπτωση που δεν ασχολήθηκες μαζί τους εχθές καλό είναι να το κάνεις σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα, λογαριασμούς και υποχρεώσεις. Για να μπορέσει να βγει κάτι από αυτές τις συζητήσεις καλό θα ήταν να μην πεισμώσεις, ώστε να μπορέσεις να δεις με λογική σκέψη αν όντως σε συμφέρουν οι προτάσεις που θα σου γίνουν.

Ένα οικονομικό θέμα του/της συντρόφου σου είναι πιθανό να γίνει η αφορμή για να ανοίξουν μεγάλες συζητήσεις οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν απόσταση ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  το φλερτ ενός ανθρώπου που θα βρεθείς μαζί του σήμερα θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα που η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Σκορπιού θα σου δοθούν ευκαιρίες για να κάνεις μία συζήτηση με κάποιο συνεργάτη σου ή με τον/τη σύντροφό σου, που θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για ένα θέμα που σε απασχολεί. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως μπορεί να μην κρατήσεις τα προσχήματα αν ακούσεις κάτι που δεν σου αρέσει και να «σηκώσεις το γάντι» σε μία λεκτική αντιπαράθεση. Πέρα από αυτό η ημέρα προμηνύεται καλή καθώς μπορεί να φέρει συμφωνίες και να ανοίξει νέες προοπτικές σε υπάρχουσες συνεργασίες.

Μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να καταλήξει σε ιδιαίτερα ωφέλιμα συμπεράσματα αν εσύ δεν εκνευριστείς και δεν αρχίσεις να λες τη μία κουβέντα πίσω από την άλλη χωρίς να τον/ην ακούς! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει εάν εσύ επιχειρήσεις να της δείξεις το ενδιαφέρον σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα αυτό που θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι η ησυχία σου για αυτό και τα κρατήσεις μία διακριτική στάση χωρίς να ασχοληθείς  καθόλου με ζητήματα που δεν σε αφορούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις απόλυτα καθώς θα σου υπενθυμίσει πως έχεις αφήσει κάποιες πρακτικές υποχρεώσεις με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθείς. Σήμερα εάν το επιλέξεις θα μπορέσεις να ασχοληθείς με μεγάλη επιτυχία με εργασιακά ζητήματα αλλά και θέματα που σχετίζονται με δουλειές της καθημερινότητας! Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις αυτό το δύσκολο πρώτο βήμα της αρχής.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι εκείνος/η που θα σε παρακινήσει να κάνετε κάτι και να μην αφήσετε την ημέρα να περάσει έτσι και η αλήθεια είναι πως έχει δίκιο! Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται να βρεις τρόπο για να δείξεις το ενδιαφέρον σου σε κάποιον που σου αρέσει έστω και  πλαγίως.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς με το ταίρι σου και μάλιστα μπορείς να το παρακινήσεις και να ξεκινήσετε μαζί ένα χόμπι καθώς η ημέρα θα ευνοήσει οτιδήποτε κάνεις μαζί με τον/τη σύντροφό σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου χαρίζει δημιουργικότητα, την οποία θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο για να εκφράσεις και μία καλή ιδέα είναι να την εκφράσεις μέσα από μία καλλιτεχνική δραστηριότητα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον Ταύρο θα φέρει στα αυτιά σου νέα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον τα οποία θα «εμπλουτίσουν» την ημέρα σου! Πρόσεξε να μην παρασυρθείς και πεις πολλά γιατί μπορεί να κάνεις κάποιο επικοινωνιακό λάθος.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι ο άνθρωπος που θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διάθεσή σου για αυτό φρόντισε να του φερθείς ανάλογα για να έχετε μια ήρεμη ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος/η πλησίασε κάποιον/α που θέλεις μόνο αν έχεις πάρει το πράσινο φως από εκείνον/η, και κάνε το διακριτικά!

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα μπορεί να λάβεις μέρος σε μία συζήτηση με τους δικούς σου ανθρώπους η οποία θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος, δουλειές που πρέπει να γίνουν αλλά και κάποια παράπονα είτε από εσένα είτε από εκείνους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο υποδηλώνει πώς θα ειπωθούν αρκετά τα οποία μπορεί να γίνουν και η αφορμή για παρεξηγήσεις. Ακόμα ενδέχεται να φτάσουν στα αυτιά σου πληροφορίες για ένα επαγγελματικό σου ζήτημα οι οποίες θα σε βάλουν σε σκέψεις. Πριν αποφασίσεις να επικοινωνήσεις αυτά που σκέφτεσαι προσπάθησε να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να τα εκφράσεις ώστε να είσαι σίγουρος/η πως θα γίνεται κατανοητός/η.

Μία διαφωνία με τον/τη σύντροφό σου για ένα θέμα εκτός της σχέσης σας θα δημιουργήσει λεκτική αντιπαράθεση για αυτό καλό θα ήταν σήμερα να ασχοληθείτε μόνο με σας τους δύο. Εάν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε προκαλέσει με τα λόγια της αλλά θα πρέπει να σκεφτείς εσύ τι θέλεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στη λίστα με τις προτεραιότητές σου καθώς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον και θα ασχοληθείς μαζί τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να αναθερμάνεις κάποιες από τις παλαιότερες. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο υποδηλώνει πώς μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες μεταξύ εσένα και των γύρω σου. Προσπάθησε να αξιολογήσεις κατά πόσο είναι σοβαρές και μη δίνεις σε όλες την ίδια βαρύτητα.

Σήμερα  κράτησε τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου προφυλαγμένη από τους ανθρώπους γύρω σου καθώς κάποια δική τους άποψη μπορεί να γίνει αφορμή για να τσακωθείτε εσείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα είναι ξεκάθαρη με το τι θέλει από εσένα και αυτό θα σε βοηθήσει πολύ στις αποφάσεις σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σε κάνει να επικεντρωθείς σε υλικά κυρίως αγαθά καθώς μέσα από αυτά θα νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή ο όποιος βρίσκεται στον Ταύρο υποδηλώνει πως θα έχεις την ευκαιρία να διαπραγματευτείς ένα οικονομικό ζήτημα και αν έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα τότε σίγουρα θα καταφέρεις να το στρέψεις προς όφελος σου. Παρόλα αυτά οι διαμάχες και οι συγκρούσεις δεν θα λείψουν για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να μην πέσεις στην παγίδα να εστιάσεις στις αντιπαραθέσεις γιατί τότε θα χάσεις το στόχο σου.

Σήμερα η μία κουβέντα μπορεί να φέρει την άλλη και στο τέλος να προκύψει ένας καβγάς με τον/τη σύντροφό σου για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να δημιουργηθεί κάτι τέτοιο. Αν είσαι ελεύθερος/η  προτίμησε να είσαι φειδωλός/η με αυτόν που σε ενδιαφέρει καθώς αν πεις πολλά θα συζητηθείς!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να  στρέψεις το ενδιαφέρον των αγαπημένων σου προσώπων σε εσένα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να το επιτύχεις.  Εκμεταλλεύσου αυτό το ταλέντο σου για να λύσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα ή να ζητήσεις μία χάρη από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο υποδηλώνει πως μπορεί να συναντήσεις κάποια εμπόδια στο να πείσεις τους άλλους για κάτι που θέλεις και να ξεκινήσει μία λεκτική αντιπαράθεση. Να θυμάσαι πως αν θέλεις θα μπορέσεις να επιτύχεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου χωρίς να δημιουργήσεις καθόλου εντάσεις.

Σήμερα καλό θα ήταν να κρατήσεις μόνο για εσένα και τον/τη σύντροφό σου θέματα που σας αφορούν και να μην τα συζητήσεις με κανέναν αν δεν θέλεις να υπάρξει κάποια «διαρροή πληροφοριών». Αν είσαι ελεύθερος/η ένα λεκτικό μπρα-ντε-φερ το οποίο θα σου αρέσει θα γίνει αφορμή για να ξεκινήσει μία αισθηματική ιστορία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα εξακολουθείς να είσαι λίγο υποτονικός/η και να μην έχεις διάθεση για πολλά καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό θα ενδυναμώσει τις φοβίες σου και τις ανασφάλειές σου με αποτέλεσμα να στρέψεις την προσοχή σου αποκλειστικά σε αυτές. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να βρεις μία ασχολία η οποία δεν θα αφήσει τη σκέψη σου να σε απορροφήσει. Το πιο πιθανό είναι να προκύψει κάποια δουλειά στο εργασιακό σου περιβάλλον ή να χρειαστεί να αναλάβεις κάποιο project το οποίο μπορεί να σε κουράσει αλλά θα κρατήσει το μυαλό σου απασχολημένο. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου προς τους γύρω σου γιατί είναι πιθανό να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις λόγω παρεξηγήσεων.

Σήμερα  ενδέχεται να σου πει κάτι ο/η σύντροφός σου το οποίο δεν θα σου αρέσει όμως σκέψου καθώς υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες απλά να το έχεις παρεξηγήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τα δείγματα που θα δώσεις σε κάποιον που σε ενδιαφέρει καθώς από αυτά θα εξαρτηθεί η άποψη του για εσένα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που σε καταλαβαίνουν θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα καθώς θα νιώθεις καλύτερα αν ξέρεις πως υπάρχουν σε κοντινή ακτίνα από εσένα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο θα σου δώσει ευκαιρίες και προσκλήσεις για  να συμμετέχεις σε φιλικές συναθροίσεις και κοινωνικά καλέσματα! Μέσα από αυτά θα έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις και τον εαυτό σου και να κάνεις εντύπωση με την παρουσία σου. Για να είσαι σίγουρος/η πως θα το καταφέρεις εκμεταλλεύσου και την επικοινωνιακή σου διάθεση που θα σου δώσει ένα προβάδισμα!

Σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και αν συζητήσεις πολύ κάτι με τον/τη σύντροφό σου στο τέλος δεν θα βγάλετε άκρη! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και η επικοινωνία μεταξύ σας θα δώσει απαντήσεις στην εξέλιξη της.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα  θα  προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς δεν θέλεις να σκέφτεσαι καν πώς κάποιος μπορεί να σου επιρρίψει ευθύνες για κάτι που έχεις αφήσει ημιτελές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να φτάσουν στα αυτιά σου λόγια τα οποία θα σε αποδιοργανώσουν. Προσπάθησε να μην αντιδράσεις εν θερμώ ιδιαίτερα αν αυτά που θα ακούσεις σχετίζονται με ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Ακόμα είναι πιθανό να σου γίνει μία επαγγελματική πρόταση η οποία θα σε εκπλήξει και θα πρέπει να τη σκεφτείς σοβαρά!

Ένα επαγγελματικό ζήτημα μπορεί να γίνει η αφορμή για να υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ εσένα και του/ης συντρόφου σου για αυτό καλό θα ήταν να το κρατήσεις μακριά από εσάς τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ ενός επαγγελματικού περιβάλλοντος θα δώσει αφορμή για σχόλια για αυτό πρόσεξε το!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να αποκτήσεις επιπλέον γνώσεις για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει για αυτό και δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις την αναζήτηση σε βιβλία, σε φίλους σου και στο διαδίκτυο προκειμένου να αποκομίσεις τις πληροφορίες που επιθυμείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και σου λέει πως είναι μία ευνοϊκή μέρα για να διευρύνεις τους πνευματικούς  σου ορίζοντες ή να ασχοληθείς με εκπαιδευτικά ζητήματα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο υποδηλώνει πως οι άνθρωποι που θα βρεθούν γύρω σου θα έχουν ενεργό ρόλο στην ημέρα σου και στις απόψεις σου καθώς είτε θα τις επικροτήσουν είτε θα τις επικρίνουν. Ο διάλογος  θα είναι πολύ χρήσιμος καθώς θα σε βοηθήσει να ανταλλάξεις απόψεις και ίσως να ενστερνιστείς και κάποιες απόψεις των γύρω σου.

Μία συζήτηση περί ανέμων και υδάτων με τον/τη σύντροφό σου θα φέρει στην επιφάνεια τις απόψεις σας για κοινωνικά ζητήματα και αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωριστείτε ακόμα καλύτερα. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος άνθρωπος από το περιβάλλον σου θα κάνει τον αγγελιοφόρο ενός αισθηματικού μηνύματος!

Πηγή : e-zwdia.gr