ΚΡΙΟΣ

Σήμερα εκμεταλλεύσου  τις πρωινές ώρες που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό για να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις αφήσει τις προηγούμενες ημέρες σχετικές με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και θα σου δημιούργησεi εσωστρέφεια καθώς θα αναμοχλεύσει τα βαθύτερα σου συναισθήματα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο δεν θα σε βοηθήσει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και ο τρόπος που θα αντιδράσεις σε οτιδήποτε μπορεί να είναι υπερβολικός/η. Πρόσεξε καθώς ενδέχεται να προκύψει και κάποιο οικονομικό ζήτημα το οποίο θα σε βγάλει από το πρόγραμμά σου.

Σήμερα  η ψυχραιμία είναι η λέξη-κλειδί προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και να περάσει η ημέρα με ηρεμία. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει εκεί που δεν την περιμένεις και θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την πρακτικότητα και την ενέργεια που θα σου χαρίσει για να ξεμπερδεύεις οριστικά με κάποιες από τις υποχρεώσεις σου προκειμένου να μην τις έχεις για αργότερα. Το μεσημέρι θα περάσει στον Σκορπιό και το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στους αγαπημένους σου ανθρώπους, τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως κάποιες ενέργειές σου ή κάποια πράγματα τα οποία θα πεις θα ξαφνιάσουν τους άλλους είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα. Προσπάθησε να έχεις επίγνωση των πράξεων σου για να μη βρεθεί σε δύσκολη θέση μετά.

Σήμερα  ενδέχεται να είσαι λίγο παράλογος/η με τον/τη σύντροφό σου για αυτό προσπάθησε πριν του/της πεις ή πριν του/της προσάψεις οτιδήποτε να βεβαιωθείς πως αναφέρεσαι σε πράγματα τα οποία μπορούν να γίνουν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία και θα ταράξει τα συναισθήματά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρωί θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού θα φροντίσει να σου ανεβάσει τη διάθεση και θα σε παρακινήσει να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με μία δραστηριότητα που θέλεις! Το μεσημέρι θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σου φέρει κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες δεν είχες στο ημερήσιο σου πλάνο. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως αυτές θα σε ξαφνιάσουν και μπορεί να σε εκνευρίσουν. Μη χάσεις χρόνο και εκμεταλλεύσου την ημέρα προς όφελος σου.

Προτίμησε να δεις τον/τη σύντροφό σου το πρώτο μισό της ημέρας κάπως θα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσετε χωρίς νεύρα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα είναι η ξαφνική και θα σε αναγκάσει να αλλάξεις το αισθηματικό σου πλάνο!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρωί προτίμησε να ασχοληθείς με δουλειές και υποχρεώσεις που απορρέουν από το σπίτι σου και από τους δικούς σου ανθρώπους, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού θα σε βοηθήσει να της διεκπεραιώσεις με περισσότερη ευκολία. Το μεσημέρι θα περάσει στο Σκορπιό και έφτασε η ώρα να κάνεις το διάλλειμα που περίμενες αυτές τις ημέρες. Βρες χρόνο να ασχοληθείς με κάτι που σε ευχαριστεί καθώς η αντίθεση που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μπορεί να σου δημιουργήσει μία έντονη συναισθηματική κινητικότητα! Αυτή θα πρέπει να βρεις κάπου να τη διοχετεύσεις για αυτό προσπάθησε να είναι σε κάτι που σε ευχαριστεί.

Σήμερα ο σύντροφός σου μπορεί να σε εκπλήξει -ευχάριστα ή δυσάρεστα- θα εξαρτηθεί από τη σχέση που είχατε τις προηγούμενες ημέρες! Αν είσαι ελεύθερος/η  η προσωπική σου ζωή θα αποκτήσει ενδιαφέρον ακόμα και αν δεν το περιμένεις!

 

ΛΕΩΝ

Η ημέρα θα συνεχίσει να φέρνει στο διάβα σου συγγενείς γνωστούς ακόμα και οι γείτονες προκειμένου να τα πείτε και να ανταλλάξετε τα νέα σας καθώς η Σελήνη από το Ζυγό θα ευνοήσει τις σχέσεις με τους γύρω σου! Το μεσημέρι θα περάσει στο Σκορπιό και θα σε καλέσει να δεις πιο προσεκτικά κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα  δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για αλλαγές οι οποίες θα ξαφνιάσουν και τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι πιθανή και μία αλλαγή σχετικά με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα  την οποία κατά βάθος ήξερες πως πρέπει να κάνεις αλλά μέχρι τώρα το απέφευγες.

Σήμερα  δεν θα είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος τον τρόπο που θα πρέπει να σε διαχειριστεί για αυτό χρειάζεται να είσαι επιεικής με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η και θέλεις να διαφυλάξεις την προσωπική σου ζωή σήμερα θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η καθώς τα προσωπικά σου θέματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρωί η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο  Ζυγό και θα σε προτρέψει να βάλει σε μία σειρά τις δουλειές που έχεις και να τακτοποιήσεις κάποιους λογαριασμούς τους οποίους έχεις ακόμα σε εκκρεμότητα. Το μεσημέρι θα περάσει στον Σκορπιό και η διάθεσή σου θα αρχίσει να γίνεται περισσότερο «ανάλαφρη» από τις προηγούμενες ημέρες. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως μπορεί να φτάσει σε εσένα ένα νέο από κάποιον άνθρωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που θα σε αφήσει έκπληκτο/η! Να διαχειριστείς συνετά την έκπληξη σου διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να παρεξηγηθείς!

Σήμερα μία αντίδραση σου θα είναι αυθόρμητη αλλά μπορεί να παρεξηγηθεί από τον/τη σύντροφό σου για αυτό χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσω ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο ευρύτερο περιβάλλον.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου τονίζοντας πόσο σημαντικές είναι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς οι αγαπημένοι σου άνθρωποι θα είναι η κινητήριος δύναμή σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει το Σκορπιό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς λίγο με τα οικονομικά σου ζητήματα κυρίως αν ξέρεις πως έχεις κάποια από αυτά σε εκκρεμότητα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές σε μία συμφωνία, ένα συμβόλαιο ή σε κάποιους οικονομικούς όρους ακόμα και την τελευταία στιγμή. Προσπάθησε να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα ώστε να μπορέσεις να δεις τι σε συμφέρει να κάνεις.

Σήμερα ο χαρακτήρας σου θα είναι εκρηκτικός αλλά αυτό μπορεί να είναι θετικό για τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα ανάψει τα αίματα! Αν είσαι ελεύθερος/η μην κάνεις σχέδια σχετικά με αισθηματικά ζητήματα άφησε το σύμπαν να κάνει τη δουλειά του!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να μην ξυπνήσεις με την καλύτερη διάθεση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού σου δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση. Όσο όμως περνούν οι ώρες θα διαπιστώσεις πως η διάθεσή σου ολοένα θα γίνεται καλύτερη καθώς το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο την ίδια στιγμή υποδηλώνει πως θα βρεις τρόπο να κάνεις έντονη την παρουσία σου στο περιβάλλον σου και να αποκτήσεις λόγο σε ζητήματα που απασχολούν τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι πως αυτά που θα πεις μπορούν να ταράξουν κάποιους ανθρώπους λίγο παραπάνω!

Προσπάθησε να λύσεις με το διάλογο οτιδήποτε έχει συμβεί με τον/τη σύντροφό σου και μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ανοίξετε νέο πεδίο μάχης. Αν είσαι ελεύθερος μία νέα γνωριμία θα σου κάνει το κλικ έτσι ξαφνικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορεί να έχεις κάποιες δουλειές που δεν παίρνουν αναβολή όμως οι φίλοι σου δεν θα δώσουν σημασία σε αυτές για αυτό και το πιο πιθανό είναι να σε παρασύρουν για καφέ! Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού και τονίζει για λίγο ακόμα οτιδήποτε σχετίζεται με συλλόγους, ομάδες και φίλους. Το μεσημέρι θα περάσει στο Σκορπιό η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο την ίδια στιγμή θα σε κάνει να αναζητήσεις οικειοθελώς την απομόνωση! Αυτό που θέλεις είναι να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς. Επίλεξε να το κάνεις διαφορετικά ο εκνευρισμός σου δεν θα αργήσει να φανεί στους γύρω σου.

Σήμερα  εάν δεν έχεις όρεξη για πολλά προτίμησε να ενημερώσεις τον/τη σύντροφό σου διαφορετικά θα τον ξαφνιάσεις και όχι ευχάριστα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία «νέα» γνωριμία μπορεί να συνεχίσει από εκεί που την είχες αφήσει κατά το παρελθόν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό και για λίγο ακόμα θα στρέψει το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά και μόνο σε ανησυχίες  που σχετίζονται με τη φήμη, την κοινωνική καταξίωση και την καριέρα σου. Το μεσημέρι θα περάσει στο Σκορπιό και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις και κάποιους φίλους τους οποίους έχεις ξεχάσει τις τελευταίες ημέρες! Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως κάποια έκπληξη από κάποιο φίλο ή τον/τη σύντροφό σου θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα και θα σε κάνει να στρέψεις σε εκείνους την προσοχή σου. Υπάρχει περίπτωση να φανείς λίγο νευρικός/η για αυτό προσπάθησε να μην μεταφέρεις το άγχος της δουλειάς στις σχέσεις σου με τους άλλους.

Σήμερα  καλό θα ήταν να επενδύσεις στο ταίρι σου καθώς θα είναι εκείνο που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και το βαρύ επαγγελματικό σου πρόγραμμα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία προσπάθεια εκ μέρους σου προς αυτόν/ην που σου αρέσει μπορεί να αποδώσει καρπούς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρωί θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς -ιδιαίτερα αν έχεις να λύσεις κάποιο πρακτικό ζήτημα- καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Ζυγού φέρνει στο μυαλό σου εικόνες από ταξίδια και αναμνήσεις από μέρη στα οποία έχεις περάσει καλά. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει το Σκορπιό και θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς πιο εύκολα καθώς μπορεί να φέρει για «δώρο» ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο δεν θα σου αφήσει πολλά περιθώρια επιλογών. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως χρειάζεται  ψυχραιμία προκειμένου να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε προκύψει. Τα νεύρα δεν είναι καλός σύμβουλος για αυτό κράτησε τα μακριά.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να σου δώσει μία αφορμή να εκνευριστείς όμως η αλήθεια είναι ότι και εσύ την ψάχνεις με το μικροσκόπιο! Αν είσαι ελεύθερος/η ημέρα θα έχει προκλήσεις και προσκλήσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα μπορεί να μην ξυπνήσεις με ιδιαίτερο κέφι και να προτιμήσεις να μείνεις ξαπλωμένος/η όλη την ημέρα όμως όσο περνούν οι ώρες θα καταλάβεις πως αυτή η ημέρα μπορεί να γίνει αρκετά ενδιαφέρουσα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει το Σκορπιό και θα σε ευνοήσει καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις μία βόλτα, μία εκδρομή ακόμα και ένα ταξίδι! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως τελικά μπορεί να κάνεις αυτό το ταξίδι από τη μία στιγμή στην άλλη και να εκπλήξεις τους γύρω σου. Είναι πιθανό να έχεις και μία τυχαία συνάντηση με ανθρώπους που δεν βλέπεις συχνά και σίγουρα αυτό θα σου φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση.

Πάρε τον/τη σύντροφό σου και κάντε μία μακρινή βόλτα προκειμένου να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος άνθρωπος του περιβάλλοντός σου θα βάλει το χέρι του για να αλλάξει η κατάσταση σου σε δεσμευμένος/η!

Πηγή : e-zwdia.gr