Από την Σμάρω Σωτηράκη 

ΚΡΙΟΣ

Η προσοχή σου θα αποσπάται με το παραμικρό σήμερα καθώς το μυαλό σου ήδη κάνει σενάρια για την επόμενη απόδραση και την επόμενη ευκαιρία για διασκέδαση! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και σε βοηθά να προγραμματίσεις την ημέρα σου όπως εσύ τη θέλεις! Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό είναι ευνοϊκό για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα εξαφανίσει τη λεπτή γραμμή μεταξύ εφικτού και ουτοπικού. Πρόσεξε τις επιλογές σου καθώς ενδέχεται να μην είναι οι κατάλληλες.

Σήμερα θα έχεις την τάση να δεις το ταίρι σου όπως θέλεις εσύ και όχι όπως είναι. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να σου δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες αλλά σε συμβουλεύω να κρατήσεις μια επιφύλαξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αναμνήσεις σου θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη και θα σε κάνει συναισθηματικά ευάλωτο/η. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να βρεις ανάσες ξεκούρασης σε μια κουραστική καθημερινότητα. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με το ταμείο καθώς η κρίση σου θα είναι θολή, και σε συνδυασμό με τη συναισθηματική αναστάτωση δεν θα σε βοηθήσει σε οικονομικές διευθετήσεις.

Το ταίρι σου θα σου δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες και θα εκνευριστείς ιδιαίτερα αν τελικά δεν είναι έτσι. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να μην είναι αυτό που θέλει να σου δείξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα επιθυμείς την ταύτιση απόψεων, ιδεών και στόχων με το σύντροφο σου και τους συνεργάτες σου καθώς δεν θα έχεις καμιά διάθεση για αντιπαραθέσεις.. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και το εξάγωνο με την Αφροδίτη από το Ζυγό είναι ευνοϊκό για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα θολώσει την κρίση σου και θα σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις και λάθος αποφάσεις. Μη βιαστείς να βάλεις ταμπέλα σε κάποια προσωπική σχέση ή συνεργασία και να την αποκαλέσεις ιδανική καθώς η ημέρα κρύβει παγίδες.

Το ταίρι σου θα σε κάνει να περάσεις πολύ όμορφα σήμερα αλλά θα συμβάλλεις και εσύ σε αυτό καθώς θα το βλέπεις σαν Θεό σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα κρύβει παγίδες στην αισθηματική σου ζωή καθώς θα έχεις την τάση να ωραιοποιήσεις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Σήμερα μπορεί να έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις αλλά εσύ δεν θα έχεις καμία διάθεση να τις αναλάβεις! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα σου χαρίσει εργασιακές ευκαιρίες που θα συνοδεύονται και από κάποια ανταμοιβή. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στις πρακτικές υποχρεώσεις σου! Θα είσαι ικανός/η να πεις ακόμα και ψέματα προκειμένου να τις αποφύγεις αλλά σε συμβουλεύω να μην το κάνεις καθώς υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς.

Σήμερα θέλεις να αποφύγεις κάθε δουλειά αλλά μην κατηγορήσεις το ταίρι σου πως σε παρασύρει. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου δώσε προτεραιότητα στις δουλειές σου ώστε να αποφύγεις να παρασυρθείς από μια λάθος επιλογή συντρόφου!

ΛΕΩΝ

Οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες θα είναι έντονες σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα τονίσει την ανάγκη σου να ασχοληθείς με τη ζωγραφική , τη χειροτεχνία, το χορό και να εκφραστείς μέσα από αυτά. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα φέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και νέους έρωτες και μάλιστα μέσα από το περιβάλλον σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι ικανό για συναισθηματικές υπερχειλίσεις αν δεν βρεις τρόπο να εκφραστείς για αυτό μην μείνεις αδρανής!

Μια ερωτική ημέρα προμηνύεται η σημερινή αλλά θα πρέπει να προσέξεις τις επιλογές σου. Αν έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα θα έχει πειρασμούς και θα πρέπει να προσπαθήσεις να τους αποφύγεις και όχι να βρεις δικαιολογία για να ενδώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα οτιδήποτε και να κάνεις σε περίπτωση που δε σου βγει θα προσπαθήσεις να ρίξεις το φταίξιμο στους άλλους και πρώτα από όλα στα άτομα της οικογένειας σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό θα σε βοηθήσει καθώς ακόμα και τα παράπονα σου θα τα κάνεις τόσο χαριτωμένα που θα είναι δύσκολο να σου θυμώσουν. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σου δημιουργεί συναισθηματικές υπερβολές και θα πρέπει να ανακτήσεις τη λογική σου σκέψη ξανά.

Τα αισθηματικά σου θέματα θα είναι προτεραιότητα σου σήμερα καθώς αν δεν υπάρχουν γύρω σου “θαυμαστές” θα νιώσεις ανασφαλής. Αν έχεις βρει το ταίρι σου πρόσεξε καθώς τα ψέματα εκατέρωθεν είναι πολύ πιθανά σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Οι επαφές με άτομα του συγγενικού σου περιβάλλοντος και άτομα που βρίσκονται στον περίγυρο σου θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα βοηθήσει τις δημόσιες σχέσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα τονίσει τη γοητεία σου και θα τραβήξεις τα βλέμματα. Την ίδια στιγμή η το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα ευνοεί τις εξαπατήσεις και μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις ή να μεγεθύνεις κάποια πράγματα που θα πεις προκειμένου να κάνεις εντύπωση!

Προστάτεψε τη σχέση σου από καλοθελητές καθώς είναι πιθανό να σε παρασύρουν σε δεύτερες σκέψεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει προσδοκίες που δεν θα είναι σε θέση να καλύψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σου θέματα θα είναι ο νούμερο ένα λόγος για την ανησυχία και την ανασφάλεια που νιώθεις καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα βάλει και εκείνη ένα λιθαράκι σε αυτό. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό είναι ευνοϊκό για να διαπραγματευτείς νέες συμφωνίες με οικονομικό αντίκτυπο. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει πλασματικές ανάγκες με αποτέλεσμα να μην κάνεις καλή διαχείριση στο ταμείο σου. Πρόσεξε για να μη μείνεις χωρίς μία!

Σήμερα είναι πιθανό να θελήσεις να δείξεις στο ταίρι σου τα συναισθήματα σου κάνοντας του ένα δώρο αλλά πρόσεξε καθώς μπορεί να γίνεις αρκετά σπάταλος/η. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να νιώσεις σιγουριά αλλά μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα δημιουργήσει μια συναισθηματική υπερχείλιση καθώς θα βρεθείς ανάμεσα σε διλλήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό είναι ευνοϊκό για να καταπλήξεις τα πλήθη και να κάνεις νέες γνωριμίες. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει θολή κρίση για αυτό καλύτερα να μην πάρεις καμία απόφαση σήμερα. Μην εμπιστευτείς ανθρώπους που θα μπουν στη ζωή σου ξαφνικά πριν σου αποδείξουν πως αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.

Οι προσδοκίες που έχεις από το ταίρι σου θα είναι μεγάλες σε βαθμό ουτοπίας και θα πρέπει να ανακτήσεις τη λογική σου σκέψη! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η με νέες γνωριμίες ακόμα και αν έρθουν “συστημένες”.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνήθως είσαι άνθρωπος που προτιμά να δείχνει τι θέλει περισσότερο με τις πράξεις και όχι με τα λόγια, σήμερα όμως θα προτιμήσεις να μην κάνεις τίποτε από τα δύο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να παραμείνεις αφανής και αδρανής καθώς αναζητάς την ηρεμία σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό πιθανό να φέρει θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα προκαλέσει σύγχυση και είναι πιθανό να ασχοληθείς με φανταστικούς κινδύνους και να υποτιμήσεις τους πραγματικούς.

Η ημέρα σήμερα κρύβει παγίδες για αυτό καλύτερα να μη μπερδέψεις επαγγελματικά με αισθηματικά θέματα. Είτε έχεις βρει το ταίρι σου είτε όχι θα υπάρξουν πειρασμοί κυρίως στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που δεν πρέπει να ενδώσεις γιατί θα εκτεθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα σε βοηθήσει να συσφίξεις τις σχέσεις σου με αυτούς που θέλεις και να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες, ομάδες και συλλόγους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό είναι ευνοϊκό για κάθε απόπειρα προσέγγισης αισθηματικού στόχου! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως μπορεί να εξαπατήσεις και να εξαπατηθείς με τις ίδιες πιθανότητες για αυτό καλύτερα να αποφύγεις να βγάλεις συμπεράσματα σήμερα για να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα πάρεις κάποια λάθος απόφαση.

Οι πειρασμοί θα είναι αρκετοί σήμερα και δεν αποκλείεται να πάρουν τη μορφή κάποιου/ας φίλου/ης σου! Αν έχεις βρει το ταίρι σου απόφυγε να ρισκάρεις τη σχέση σας για κάτι που μπορεί να σου φαίνεται ιδανικό αλλά δεν είναι και τόσο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η προσοχή σου είναι στραμμένη στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις καθώς σήμερα αυτό που θέλεις είναι να κάνεις εντύπωση στη δουλειά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Ζυγό είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνεις το πρώτο βήμα ώστε να επιτύχεις την αναγνώριση που έχεις κατά νου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, καθιστά απαγορευτική την υλοποίηση κάθε επαγγελματικού σχεδίου και τις τελικές αποφάσεις καθώς θα δημιουργήσει απάτες και αυταπάτες. Κράτησε αποστάσεις και μη εμπιστεύεσαι τους άλλους χωρίς να τους έχεις τσεκάρει.

Σήμερα θέλεις και να τελειώνεις με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και να δεις το ταίρι σου άλλα μάλλον δεν γίνονται και τα δύο! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου δες με επιφύλαξη μια νέα γνωριμία κυρίως αν προέρχεται από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.