ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου θα τονίσει τα συναισθήματα σου και θα τα βοηθήσει να έρθουν στην επιφάνεια. Σήμερα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για να δείξεις στην οικογένεια σου και τους ανθρώπους που έχεις σαν οικογένεια πόσο σημαντικοί είναι για εσένα. Η πολυαστρία πλανητών στο ζώδιο του νερού δεν θα σε βοηθήσει καθώς σαν ζώδιο της φωτιάς δεν είσαι συνηθισμένος/η σε συναισθηματικές υπερχειλίσεις και είναι πιθανό να αισθανθείς περίεργα. Τα συναισθήματα σου θα είναι πολύ σημαντικά για εσένα σήμερα όμως μπορεί να σε παρασύρουν και να γίνεις φορτικός/η άθελα σου.

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να δείξεις στο ταίρι σου τη σημασία που έχει στη ζωή σου αρκεί να μην το παρακάνεις! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην τάξεις γη και ύδωρ σε μια νέα γνωριμία καθώς τα λόγια σου θα είναι απόρροια παρόρμησης.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου θα τονίσει τη συναισθηματική πλευρά των σχέσεων με αποτέλεσμα να είσαι διαχυτικός/η με όλους όσους βρίσκονται στον περίγυρο σου. Η πολυαστρία πλανητών στο συναισθηματικό αυτό ζώδιο  μπορεί να σε παρασύρει και καθώς θα νιώσεις συναισθηματικά κοντά με κάποιους ανθρώπους, είναι πιθανό να ανοιχτείς λίγο παραπάνω από όσο πρέπει. Προσπάθησε να αφήσεις τη λογική και την αντικειμενικότητα σου να υπερισχύσει και μην παρασυρθείς σε μεγάλα λόγια ή μεγάλες εξομολογήσεις.

Άφησε τους τρίτους εκτός της προσωπικής σου ζωής σήμερα καθώς θα έχουν μεγάλη επιρροή πάνω σου και θα σε παρασύρουν σε αποφάσεις που δεν είναι δικές σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην κάνεις επιλογές σκεπτόμενος/η πως αυτές θα πρέπει να έχουν την αποδοχή των γύρω σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σου στρέψει την προσοχή σε θέματα ασφάλειας καθώς είναι πιθανό να νιώσεις μετέωρος/η. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να διευθετήσεις οικονομικές υποχρεώσεις καθώς θα καταλάβεις πως είναι αυτές που σου προκαλούν τη μεγαλύτερη ανασφάλεια. Η πολυαστρία των πλανητών στον Καρκίνο είναι καλό για ερωτικές εξομολογήσεις όχι όμως και για οικονομικές διευθετήσεις ή συμφωνίες. Προσπάθησε να πάρεις αποφάσεις μόνο με λογικά επιχειρήματα και όχι με συναισθηματικές παρορμήσεις.

Στην προσπάθεια σου να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια μπορεί να γίνεις πιεστικός/η με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι ανασφάλειες σου δεν θα είναι καλός σύμβουλος για να επιλέξεις ταίρι καθώς θα υποτιμήσεις τον εαυτό σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου, θα σου δημιουργήσει συναισθηματική ευαισθησία που θα φέρει μεγάλες διακυμάνσεις στη διάθεση σου. Σήμερα από τη μία θα αγαπάς όλο τον κόσμο αλλά την ίδια στιγμή θα πιστεύεις πως δεν μπορεί να σε καταλάβει κανείς. Η πολυαστρία πλανητών στο ζώδιο σου και η συναισθηματική σου υπερχείλιση θα αναθερμάνει τις σχέσεις σου αλλά μπορεί να σε κάνει και εξαιρετικά εύθικτο/η. Μην αφήσεις την παρόρμηση και την ευθιξία σου να μιλήσει αν δεν θέλεις να πεις πράγματα που δεν εννοείς.

Σήμερα οι δικές σου ανάγκες είτε πρακτικές είτε συναισθηματικές θα είναι πιο σημαντικές από του/της συντρόφου σου και θα απαιτήσεις επιτακτικά να ασχοληθεί με αυτές. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα ανοίξει το κουτί με τα συναισθήματα που κρύβεις μέσα σου!

 

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου θα φέρει στην επιφάνεια τα απωθημένα, τα άγχη και τις φοβίες σου. Φυσικά αυτό για εσένα δεν είναι κάτι συνηθισμένο καθώς είσαι ατρόμητος/η και έχεις εμπιστοσύνη σε εσένα. Η πολυαστρία πλανητών στο ίδιο ζώδιο θα σε μπερδέψει καθώς θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια. Μην αφήσεις τη συναισθηματική υπερχείλιση που θα νιώσεις λόγω της πληθώρας πλανητών στο “νερό” να πάρει διαστάσεις και να γιγαντώσει τους φόβους σου και την ανασφάλεια σου.

Σήμερα θα γίνεις ευέξαπτος/η με το ταίρι σου εξαιτίας δικών σου σκέψεων και μπορεί να πεις λόγια που θα το πληγώσουν. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα σου προκαλέσει πληθώρα συναισθημάτων αλλά και άγχους. Αν ηρεμήσεις θα καταφέρεις να βάλεις τις σκέψεις σου και τα θέλω σου σε τάξη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με τους φίλους σου και να κάνεις νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε συμμαχίες. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ανταλλάξεις ιδέες, να συζητήσεις τα σχέδια σου και να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να τα καταφέρεις. Η πολυαστρία πλανητών που υπάρχει επίσης στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σου προκαλέσει συναισθηματική αναταραχή και μπορεί να παρεξηγήσεις τις προθέσεις κάποιων λόγω καχυποψίας. Προσπάθησε να τη διαχειριστείς για να μη δημιουργήσεις προβλήματα στις φιλικές σου σχέσεις.

Σήμερα θέλεις να δεις και τους φίλους σου και το ταίρι σου καθώς δεν θέλεις να αφήσεις κανένα παραπονεμένο και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κανονίσεις κάτι για όλους μαζί. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σου δώσει την εντύπωση πως την ξέρεις χρόνια!

 

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σου προκαλέσει άγχος σχετικά με την εικόνα σου κυρίως στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η πολυαστρία πλανητών που υπάρχει ταυτόχρονα σε αυτό το ζώδιο του νερού θα σου δημιουργήσει ευθιξία και συναισθηματικές υπερβολές. Είναι πιθανό να δώσεις βάση σε πράγματα που δεν χρειάζεται και να αποκτήσεις εμμονές που δεν θα σε αφήσουν να ασχοληθείς με θέματα που περιμένουν. Σήμερα θα έχεις ισχυρή διαίσθηση και αν την ακούσεις θα γλιτώσεις από λάθος κινήσεις.

Σήμερα μπορεί να μην καταφέρεις να δεις το ταίρι σου λόγω υποχρεώσεων, όμως το μυαλό σου θα είναι σε εκείνο και θα του δείξεις τα συναισθήματα σου ακόμα και από μακριά.  Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην παρασυρθείς και ερωτευτείς τον προϊστάμενο σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σε γυρίσει σε όμορφες στιγμές του παρελθόντος παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η πολυαστρία πλανητών στο ίδιο ζώδιο θα σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο/η αλλά και ρομαντικό/η. Σήμερα είναι πιθανό να αποφασίσεις ένα ταξίδι με σκοπό να επισκεφθείς κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που μένει μακριά ή ακόμα και στο εξωτερικό! Οτιδήποτε και να κάνεις φρόντισε να έχει συναισθηματικό υπόβαθρο καθώς είναι ο μόνος τρόπος να το ευχαριστηθείς.

Μια φωτογραφία που θα πέσει κατά τύχη στα χέρια σου ή μια ανάμνηση που θα έρθει στο μυαλό σου θα σε κάνουν να αναπολήσεις τον πρώτο καιρό του έρωτα σας με το ταίρι σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα ζεστάνει την καρδιά σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου θα σου υπενθυμίσει όλους τους ανθρώπους που σου προκάλεσαν έντονα συναισθήματα και θα σου θυμίσει στιγμές του παρελθόντος. Η πολυαστρία πλανητών που υπάρχει στο συναισθηματικό αυτό ζώδιο μπορεί να σε παρασύρει σε παρορμητικές κινήσεις και να πάρεις λάθος αποφάσεις. Οι τομείς που χρειάζεται να προσέξεις περισσότερο είναι των οικονομικών και των ερωτικών. Μην ξεχάσεις τα πράγματα που σε απομάκρυναν από κάποιους ανθρώπους καθώς μπορεί να δώσεις ξανά ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν τις αξίζουν.

Σήμερα επιθυμείς την απόλυτη ταύτιση με το ταίρι σου συναισθηματική αλλά και σωματική! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η διαίσθηση σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ποιος/α είναι ο κατάλληλος/η για εσένα και δεν θα πρέπει να την παρακούσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου θα στρέψει την προσοχή σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.  Η πολυαστρία πλανητών που βρίσκεται εκεί, θα τονίσει τις ευαισθησίες σου και θα σε απασχολήσει πολύ πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Συνήθως δεν δίνεις σημασία στα λόγια όμως σήμερα ακόμα και μια λάθος κουβέντα από κάποιο/α συνεργάτη ή τον/την σύντροφό σου θα σε πληγώσει πολύ. Θα έχεις την τάση να θίγεσαι εύκολα και θα πρέπει να μην αφήσεις τη συναισθηματική σου υπερχείλιση να σε παρασύρει σε μεγάλα λόγια, υποσχέσεις ή απειλές!

Το ταίρι σου θα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος για εσένα σήμερα καθώς μία κουβέντα του μπορεί να σε φτάσει από το ένα συναισθηματικό άκρο στο άλλο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα σου προκαλέσει συναισθήματα που είχες καιρό να νιώσεις!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου, θα τονίσει τις ευαισθησίες σου, οι οποίες θα γίνουν εμφανείς ακόμα και στα απλά θέματα της καθημερινότητας. Η πολυαστρία πλανητών που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο συναισθηματικό αυτό ζώδιο, θα σε κάνει αρκετά εύθικτο/η ακόμα και στο παραμικρό σχόλιο καθώς μπορεί να το παρεξηγήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στην εργασία σου καθώς η τάση σου να παρεξηγήσεις τα πάντα μπορεί να σου δημιουργήσει δυσφορία χωρίς λόγο. Αντιθέτως αν εστιάσεις στις ιδέες που θα έχεις σήμερα, θα καταφέρεις να διοχετεύσεις τα συναισθήματα σου εκεί και να ξεχωρίσεις!
Σήμερα το ταίρι σου θα είναι το καταφύγιο σου καθώς θα ακούσει τις ανάγκες σου, τις ιδέες σου, τα εργασιακά σου διλλήματα και θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία από τη δουλειά ίσως είναι αυτό που ζητάς!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου θα σου δημιουργήσει θετικά συναισθήματα αλλά και μια υπερχείλιση συναισθημάτων που θα γίνει εμφανής. Η πολυαστρία των πλανητών σε αυτό το ζώδιο θα σε κάνει να ερωτευτείς με κάποιον άνθρωπο, ένα ωραίο τοπίο ή ακόμα και μια ενασχόληση που θα ξεκινήσεις σήμερα! Σήμερα μπορεί να παρασυρθείς και να υποσχεθείς πολλά πράγματα στους φίλους και τον/τη σύντροφό σου που θα είναι δύσκολο να καταφέρεις. Η ημέρα είναι ιδανική για να ανακαλύψεις ταλέντα που δεν ήξερες πως έχεις και για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά χόμπι προκειμένου να καταφέρεις να εκφραστείς!

Η ρομαντική σου διάθεση θα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ανάψεις ξανά τη σπίθα του έρωτα στη σχέση σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, σήμερα δεν θα αφήσεις περιθώρια άρνησης στο αντικείμενο του πόθου σου καθώς θα είσαι σε φόρμα!

πηγή: e-zwdia.gr