ΚΡΙΟΣ

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις εργασιακά θέματα και καθημερινές υποχρεώσεις γιατί εάν τις αφήσεις θα παραμείνουν εκκρεμείς και θα σε ταλαιπωρήσουν ξανά κάποια άλλη στιγμή. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα φέρει νέα από συνεργάτες σου και ανθρώπους που έχεις στενές σχέσεις. Θέματα που μπορεί να έχουν θα σε απασχολήσουν περισσότερο και από τα δικά σου, με αποτέλεσμα να περάσεις μεγάλο μέρος της ημέρας συζητώντας μαζί τους. Είναι πιθανό να έρθουν και προτάσεις για συνεργασία που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα!

Είναι μια καλή ημέρα για να δώσεις την πρέπουσα σημασία στο ταίρι σου και να συζητήσεις θέματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, ένας νέος/α συνεργάτης θα σου φανεί πολύ γοητευτικός/η και δεν θα καταφέρεις να κρύψεις το ενδιαφέρον σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκμεταλλεύσου το πρωινό της ημέρας που η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν γιατί το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα φέρει υποχρεώσεις. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πιεσμένος/η με εργασιακά θέματα και να προκύψουν και έκτακτες αγγαρείες που θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Αν γεμίσεις τις μπαταρίες σου το πρωί δεν θα μπορέσει να σε πτοήσει καμία υποχρέωση.

Σήμερα μπορεί να πείσεις το ταίρι σου να σε βοηθήσει με τις υποχρεώσεις σου ώστε μετά να μείνει χρόνος και για εσάς τους δύο! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου αλλά θέλεις, βρες μια αφορμή να ξεκινήσεις μια κουβέντα με αυτόν/η που βλέπεις καθημερινά και σου αρέσει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται στην τελευταία μοίρα της Παρθένου και τα θέματα που αφορούν το σπίτι σου θα συνεχίσουν να σε απασχολούν. Η διάθεση σου θα ξεκινήσει να αλλάζει από το μεσημέρι και έπειτα καθώς η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού. Επικοινώνησε με φίλους σου και κανόνισε να τους δεις ώστε να ξαναβρείς το κέφι και τη ζωντάνια σου! Το βράδυ προμηνύεται πολύ ενδιαφέρον καθώς θα έχεις προτάσεις για έξοδο και όλες τις πιθανότητες με το μέρος σου για να περάσεις πολύ καλά!

Πάρε το ταίρι σου και κανονίστε μια μεγαλοπρεπή έξοδο καθώς από το μεσημέρι και μετά θα ξαναβρείς το κέφι σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου όπου και να πας σήμερα θα τραβήξεις τα βλέμματα και θα κάνεις νέες γνωριμίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πιθανό να περάσεις όλο το πρωινό σου είτε συζητώντας στο τηλέφωνο με συγγενείς είτε πίνοντας καφεδάκι με τον αγαπημένο σου γείτονα καθώς η ανάγκη σου για κουβέντα είναι μεγάλη! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και μπορεί να φέρει εντάσεις εντός οικίας. Προσπάθησε να μην αρχίσεις να αναμοχλεύεις κάθε αδικία που θεωρείς πως έχεις υποστεί γιατί οι αντιδράσεις σου θα είναι υπερβολικές. Αν καταφέρεις να ισορροπήσεις την τάση που έχεις για παράπονα τότε η ημέρα θα περάσει ανώδυνα και χωρίς εντάσεις.

Αν θέλεις να συζητήσεις οτιδήποτε με το ταίρι σου επίλεξε τις πρωινές ώρες για να το κάνεις καθώς όλα θα κυλούν πιο εύκολα! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου προσπάθησε να μην είσαι εσωστρεφής γιατί μπορεί να αποτρέψεις κάποιον/α που θέλει να σε πλησιάσει.

ΛΕΩΝ

Αν έχεις αφήσει οικονομικές εκκρεμότητες και διευθετήσεις, το πρωί προσφέρεται για να τις βάλεις σε μια τάξη ώστε να σταματήσεις να αγχώνεσαι. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στους συγγενείς, στους γείτονες και σε ανθρώπους του περιβάλλοντος σου καθώς θα έχεις όρεξη για κουβέντα. Είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει και μια μεγάλη επιθυμία για ψώνια και θα πρέπει να είσαι φειδωλός/η με τα χρήματα γιατί μπορεί να υποπέσεις σε σπατάλες!

Μια επίσκεψη σε συγγενικά πρόσωπα ή μια βόλτα στα μαγαζιά θα είναι τα ιδανικά σενάρια της ημέρας για εσένα και το ταίρι σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα έρθει μέσω των συγγενικών σου προσώπων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί νευρικότητα και κυκλοθυμία που με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν προβλήματα στη συνεννόηση με τους γύρω σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Επιδίωξε να συναντηθείς με ανθρώπους που μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι όσον αφορά τη διευθέτηση των οικονομικών σου θεμάτων και προσπάθησε να τακτοποιήσεις αυτά που χρειάζεται καθώς η ημέρα θα είναι ευνοϊκή.

Η ανασφάλεια σχετικά με οικονομικά θέματα θα επηρεάσει τη σχέση σου και δεν θα σου αφήσει όρεξη για αισθηματικές περιπτύξεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε περιμένει σε μια τράπεζα!

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να μη σηκωθείς γεμάτος/η ενέργεια το πρωί ούτε να έχεις την καλύτερη διάθεση αλλά έχεις μπροστά σου όλη την ημέρα για να το αλλάξεις. Σε αυτό θα βοηθήσει και η Σελήνη που θα περάσει στο ζώδιο σου το μεσημέρι και θα σου χαρίσει ζωντάνια. Είναι πολύ πιθανό να πάρεις τα πάνω σου σε σημείο να ξεκινήσεις να δίνεις σημασία σε τόσες λεπτομέρειες που θα κουράσεις τους γύρω σου. Προσπάθησε να δώσεις βάση στις σχέσεις σου με τους συνεργάτες ή τον/την σύντροφό σου και όχι σε ανούσια πράγματα!

Η σχέση με το ταίρι σου θα έχει την αμέριστη προσοχή σου σήμερα αλλά όχι για τους σωστούς λόγους καθώς μπορεί να εστιάσεις σε κάθε αρνητικό που πιστεύεις πως έχει. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου κοίταξε γύρω σου και θα δεις πως υπάρχει ενδιαφέρον!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα κοινά ενδιαφέροντα που έχεις με τους φίλους σου θα συνεχίσουν να δυναμώνουν τις σχέσεις σας και να ενισχύουν ακόμα περισσότερο τη φιλία σας καθώς η Σελήνη από την Παρθένο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για αυτό. Το μεσημέρι θα περάσει στο Ζυγό και θα σε κάνει πιο εσωστρεφή καθώς θα νιώσεις κουρασμένος/η από την κινητικότητα των προηγούμενων ημερών. Είναι πιθανό να περάσουν από το μυαλό σου σενάρια συνομωσίας και δυσοίωνες σκέψεις που θα σε κάνουν να αμφισβητήσεις έμπιστους ανθρώπους και αν δεν προσέξεις μπορεί να κινδυνεύσουν οι ισορροπίες μεταξύ σας.

Η επιφυλακτική στάση που θα έχεις απέναντι στο ταίρι σου θα δημιουργήσει προβλήματα για αυτό προσπάθησε να μην την αφήσεις ανεξέλεγκτη! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η διαίσθηση σου μπορεί να σε οδηγήσει στον κατάλληλο/η.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πιθανό τις τελευταίες μέρες να είχες αποκτήσει εμμονή με την επαγγελματική σου πρόοδο καθώς η Σελήνη βρισκόταν στην Παρθένο και είχε στρέψει το ενδιαφέρον σου σε εργασιακά θέματα. Το μεσημέρι τα πράγματα θα ξεκινήσουν να αλλάζουν καθώς η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για να χαλαρώσεις. Μια συζήτηση με φίλους ή μια έξοδο μετά τη δουλειά με συναδέλφους θα είναι το ιδανικό σενάριο της ημέρας που θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για αυτό ξεκίνησε τα τηλέφωνα άμεσα!

Επίλεξε να δεις το ταίρι σου το δεύτερο μισό της ημέρας καθώς θα είναι πιο ευνοϊκό για να ασχοληθείς με τη σχέση σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια έξοδο που θα κάνεις με φίλους σου μπορεί να κρύβει νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη σου να ταξιδέψει το μυαλό σου σε μέρη μαγικά μακριά από κάθε υποχρέωση θα είναι έντονη και σήμερα καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τραπείς σε φυγή! Από το μεσημέρι η Σελήνη θα βρίσκεται στο Ζυγό και θα συνειδητοποιήσεις πως το διάλλειμα πρέπει να τελειώσει καθώς θα κάνουν την εμφάνιση τους αρκετές υποχρεώσεις. Προσπάθησε να επανέλθεις στους ρυθμούς και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και μην γκρινιάζεις καθώς έχεις προλάβει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Αν θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου επίλεξε τις πρωινές ώρες καθώς από το μεσημέρι και μετά θα προκύψουν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα σου δώσει κίνητρο να βελτιώσεις την εικόνα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλλαγές που συμβαίνουν μέσα σου και τα βαθύτερα σου συναισθήματα θα είναι η αιτία που η συμπεριφορά σου θα εξακολουθήσει να είναι περίεργη σήμερα. Η Σελήνη το μεσημέρι θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και θα σε γλιτώσει από τις σκέψεις που σε απασχολούν καθώς δεν είναι και το καλύτερο σου. Δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί μια ευκαιρία για ένα ταξίδι που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση!

Ετοίμασε μια μικρή απόδραση με το ταίρι σου ώστε να ξεφύγεις από όλα αυτά που σε απασχολούν και να δώσεις βαρύτητα στη σχέση σας! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σου ανοίξει νέους τρόπους σκέψης και έκφρασης!

ΙΧΘΥΕΣ

Η σκέψη του «τι θα πουν οι άλλοι» θα συνεχίσει να σε απασχολεί και σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται για λίγο ακόμα στην Παρθένο και σε κάνει να νιώθεις πως οι άλλοι βρίσκονται εδώ αποκλειστικά και μόνο για να σε κρίνουν. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα επιλέξεις να ασχοληθείς με εσένα και τα συναισθήματα σου παρά με τους άλλους γύρω σου. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από τον υπερβολικό συναισθηματισμό σου και να τον αφήσεις εκτός των οικονομικών σου αποφάσεων.

Η συναισθηματική αναστάτωση μπορεί να γίνει πολύ εποικοδομητική για τη σχέση με το ταίρι σου αν αποφασίσεις να την εκτονώσεις εντός κρεβατοκάμαρας ή και άλλων χώρων του σπιτιού! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα έρθει να σου υπενθυμίσει τι σημαίνει πάθος!

πηγή: e-zwdia.gr