ΚΡΙΟΣ

Τα οικογενειακά προβλήματα είναι πιθανό να συνεχίζονται καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και σε κάνει να τα παίρνεις όλα «τοις μετρητοίς». Το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό, μπορεί να σε κάνουν να πεις λόγια που δεν εννοείς στην προσπάθεια σου να εξηγήσεις τις σκέψεις σου. Πριν μιλήσεις σκέψου καλά αν αυτό που θέλεις να πεις έχει δύο ερμηνείες γιατί σε αυτή την περίπτωση όλοι θα σκεφτούν τη χειρότερη και θα σε παρεξηγήσουν!

Μπορεί να ρίξεις ευθύνες στο ταίρι σου που δεν σε καταλαβαίνει, όμως ίσως πρέπει να εξετάσεις το ενδεχόμενο να μην μπορείς να εξωτερικεύσεις αυτά που νιώθεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, η συμπεριφορά σου θα υπονομεύσει το χαρακτήρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση σου για κουβέντα ή και βόλτες στα μαγαζιά με αγαπημένα σου πρόσωπα συνεχίζεται και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σε προτρέπει να περάσεις χαλαρές στιγμές με αδέρφια, ξαδέρφια ακόμα και γείτονες! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό, θα σαμποτάρει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Καλύτερα σήμερα να είσαι λακωνικός/η, παρόλο που έχεις διάθεση για κουβέντα ώστε να μην το μετανιώσεις!

Είναι πολύ πιθανό θέματα τρίτων να παρεισφρήσουν στη σχέση με το ταίρι σου και να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρόσεξε γιατί το φλερτ σου σε αυτόν/η που σε ενδιαφέρει μπορεί να παρεξηγηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πολύ πιθανό στο μυαλό σου να υπάρχει η ιδέα να εκμεταλλευτείς κάποια από τις δεξιότητες σου, προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδα σου και η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις τρόπους για να την υλοποιήσεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό, το απόγευμα δεν θα σε βοηθήσει να προωθήσεις την ιδέα σου λόγω χαμηλής αυτοπεποίθησης αλλά είναι πιθανό να υπάρξουν και προβλήματα επικοινωνίας με τους γύρω σου. Σε συμβουλεύω να μην επιχειρήσεις κάποιο νέο ξεκίνημα σήμερα γιατί είναι πιθανό να μην έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Αν αισθάνεσαι μειονεκτικά απέναντι στο ταίρι σου θα μπεις στη διαδικασία να αμυνθείς και θα υπάρξει πρόβλημα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ανασφάλεια σου θα σε κάνει να χάσεις το ταλέντο σου στο φλερτ αλλά μόνο προσωρινά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση σου είναι πιθανό να μεταλλάσσεται με γοργούς ρυθμούς καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου και να σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα να τα βάλεις με όλους! Το απόγευμα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό και θα εντείνει τη δυσθυμία σου καθώς θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την επικοινωνία με τους γύρω σου. Απόφυγε να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σήμερα καθώς θα υπάρχει μια γενική επικοινωνιακή δυσκαμψία που δεν θα σε βοηθήσει καθόλου.

Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα οποιοδήποτε θέμα έχει προκύψει με το ταίρι σου και κάνε υπομονή μέχρι αύριο. Αν είσαι ελεύθερος/η, η εικόνα που θα δώσεις σε μια νέα γνωριμία δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που είσαι.

ΛΕΩΝ

Οτιδήποτε και να σε απασχολεί σήμερα θα σου φαίνεται τεράστιο καθώς θα έχεις την τάση να μεγεθύνεις το κάθε τι με αποτέλεσμα να νιώθεις αγχωμένος/η. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και εντείνει τις ανησυχίες σου σχετικά με επαγγελματικά αλλά και προσωπικά σου θέματα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό θα φέρει παρανοήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σου. Δεν είναι ευνοϊκή ημέρα για να κάνεις δημόσιες σχέσεις γι αυτό προτίμησε λίγους και καλούς.

Είναι πιθανό να ανησυχείς για κάποια θέματα της σχέσης σου αλλά πρόσεξε τον τρόπο που θα επιλέξεις για να τα εκφράσεις και στο ταίρι σου γιατί ο κίνδυνος παρεξηγήσεων καραδοκεί. Αν είσαι ελεύθερος/η τα όνειρα που κάνεις για τον κύριο/α τέλειο/α θα μπουν εμπόδιο στην πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες είναι πιθανό να νιώθεις την ανάγκη να βρίσκεσαι με φίλους σου καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο ευνοεί τις φιλικές συναναστροφές και τη συναισθηματική επαφή. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό το απόγευμα, θα δημιουργήσει μπερδέματα καθώς άλλα θα θέλεις να πεις, άλλα θα λες και άλλα θα καταλαβαίνουν οι φίλοι σου. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία σου καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις με συναδέλφους σου και μην είσαι απόλυτος/η με αυτά που πιστεύεις.

Μην επιχειρήσεις να κάνεις δημόσιες σχέσεις με το ταίρι σου σήμερα, καλύτερα να μείνετε οι δυο σας γιατί η ημέρα δεν ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές. Αν είσαι ελεύθερος/η μια παρεξήγηση με φίλους θα επηρεάσει τη διάθεση σου και δεν θα ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θέλεις να ασχοληθείς με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καθώς η ανάγκη σου για την επιδοκιμασία των ανωτέρων σου είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιο σου, θα φέρουν κάποια εμπόδια. Είναι πολύ πιθανό να αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να επικοινωνήσεις άνετα καθώς δεν θα καταλαβαίνουν αυτά που λες. Προσπάθησε να μην μπεις στη διαδικασία να μεταφέρεις τα θέματα σου σε άλλους γιατί μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος/η και να θυμάσαι ότι όσο λιγότερα πεις σήμερα τόσο λιγότερο εκτεθειμένος/η θα βρεθείς.

Μην υποσχεθείς βόλτες και γενικότερα πράγματα που δεν θα καταφέρεις να τηρήσεις στο ταίρι σου γιατί θα εκνευριστεί και θα έχει δίκιο. Αν είσαι ελεύθερος/η μην είσαι διαχυτικός/η στο γραφείο γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου και σου δημιουργεί την ανάγκη να δραπετεύσεις από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας είτε μέσα από ένα βιβλίο ή ένα ντοκιμαντέρ ή ακόμα και μέσα από ένα ταξίδι. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Είναι πολύ πιθανό να μην βρεις τον κατάλληλο τρόπο να εκφράσεις αυτά που έχεις κατά νου και οι άλλοι να σε παρεξηγήσουν. Απόφυγε τις «στενές επαφές» γιατί μόνο προβλήματα θα φέρουν.

Αν έχεις θέματα με το ταίρι σου προτίμησε να τα συζητήσεις μαζί του και να μην μιλήσεις σε τρίτους γιατί μπορεί να κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ευνοεί νέα αισθηματικά ξεκινήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεση σου είναι στα κάτω της καθώς μπορεί να νιώθεις προδομένος/η και πικραμένος/η από ανθρώπους που είχες επενδύσει συναισθηματικά σε εκείνους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και προκαλεί συναισθηματικά ξεσπάσματα αλλά και υπερβολές, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο να αφήσεις πίσω ανθρώπους και καταστάσεις που σε πλήγωσαν. Το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με το Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό που θα σε δυσκολέψει αρκετά να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να μοιραστείς τις ανησυχίες και τα παράπονα σου.

Η ατμόσφαιρα θα είναι περίεργη και στη σχέση με το ταίρι σου γι αυτό μην πέσεις στην παγίδα να μπερδέψεις παλιά και νέα συναισθηματικά θέματα. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως σου περάσει από το μυαλό να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας με μια σχέση του παρελθόντος αλλά σύντομα θα αλλάξεις γνώμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι πιθανό να πιστέψεις ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και θα αναζητήσεις το φταίξιμο είτε στο/στη σύντροφό σου είτε στους συνεργάτες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό το απόγευμα, θα βάλει ακόμα ένα λιθαράκι στη γενικότερη αναστάτωση που είναι πιθανό να νιώθεις. Στην πραγματικότητα δεν φταίνε ούτε οι άλλοι ούτε εσύ αλλά ίσως να μην είναι εύκολο να επικοινωνήσεις τα «θέλω» σου ή οι άλλοι να μεταφράζουν αυτά που λες σύμφωνα με αυτά που θέλουν να ακούσουν. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες και υπογραφές γι αυτό κράτησε στάση αναμονής σε σημαντικά θέματα.

Αν υποβόσκουν διάφορα θέματα στη σχέση σου σήμερα, απόφυγε να τα ξεκαθαρίσεις γιατί θα τα κάνεις χειρότερα! Αν είσαι ελεύθερος/η, πρόσεξε γιατί οι παρορμητικές σου κινήσεις δεν θα σε βοηθήσουν, το αντίθετο θα έλεγα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα θα φέρει αρκετές εργασιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις που δεν θα σου αφήσουν χρόνο να ασχοληθείς με αυτά που θέλεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό, θα προκαλέσει προβλήματα επικοινωνίας. Είναι πολύ πιθανό να εμπλακείς σε εργασιακές διενέξεις ή να μην καταφέρεις να πεις αυτά που θέλεις στο εργασιακό σου περιβάλλον. Άφησε την ημέρα να περάσει χωρίς «επεκτατικές πολιτικές» καθώς σήμερα είναι δύσκολο να πείσεις για τα λεγόμενα σου.

Η κούραση σου λόγω των υποχρεώσεων δεν θα σου αφήσει χρόνο και διάθεση να δεις το ταίρι σου αλλά θα είναι υπέρ σου καθώς, αν βρεθείτε, η ημέρα ευνοεί παρεξηγήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να μεταφέρεις την ένταση της ημέρας σε μια νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σε γεμίζει με όρεξη και ενέργεια να ασχοληθείς με αυτά που θεωρείς χόμπι σου είτε είναι κάποια καλλιτεχνική ενασχόληση είτε ακόμα και οι δουλειές του σπιτιού. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό, μπορεί να φέρει προβλήματα στην επικοινωνία με τους γύρω σου ακόμα και στην επικοινωνία με τον ίδιο σου τον εαυτό με αποτέλεσμα να αρχίσεις να δυσανασχετείς. Προσπάθησε να μην αφήσεις την συναισθηματική υπερχείλιση που μπορεί να νιώσεις να μεταβάλλει τη διάθεση σου και να δημιουργήσει συγκρούσεις με φίλους και γνωστούς.

Όπως και να έχεις αποφασίσει να περάσεις την ημέρα με το ταίρι σου, προσπάθησε να μην αφήσεις τη δυσθυμία σου και τις παρεξηγήσεις να μπουν ανάμεσα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να ενθουσιαστείς με μια νέα γνωριμία αλλά μην επιχειρήσεις να την προσεγγίσεις σήμερα γιατί είναι πιθανό να το κάνεις με λάθος τρόπο.

πηγή: e-zwdia.gr