Από τον Κώστα Λεφάκη 

Κριός

Έχετε τον τρόπο να κερδίζετε τις εντυπώσεις, πρέπει όμως και να τις διατηρείτε καλές και χρήσιμες. Επαγγελματικά ευνοείστε όλοι εσείς που χρησιμοποιείτε δημόσιες σχέσεις, καλλιτεχνικό διάλογο και έχετε άμεση επαφή με κοινό. Αισθηματικά φροντίστε να διατηρήσετε το καλό κλίμα, δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες της οικογένειας και πείτε τον καλό λόγο εκεί που τον χρειάζονται.

ΤΙΡ: Φερθείτε με διπλωματία και διαλλακτικότητα.

Ταύρος

Εξακολουθεί να σας απασχολεί η κατάσταση στην εργασία και κάποιες εξαιρετικά δύσκολες σχέσεις σας εκεί. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, επιμείνετε στις θέσεις σας και ενεργήστε με πρωτοβουλίες. Η καλή εργασία και η επιμονή σας στην προετοιμασία και στις εναλλακτικές λύσεις σάς δίνουν περιθώρια ελευθερίας κινήσεων, εντυπωσιασμού, αλλά και έλξης του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

ΤΙΡ: Γίνετε ο καλύτερος πρεσβευτής του εαυτού σας σε όλους τους τομείς.

Δίδυμοι

Εσείς και οι άλλοι είναι το θέμα της εβδομάδας, γι’ αυτό φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα λόγια και στους χειρισμούς σας. Είναι η εποχή που χρειάζεστε όσους περισσότερους συμμάχους μπορείτε, αλλά έχετε την τάση να αγνοείτε εκείνους που σας στηρίζουν. Με επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας το οικονομικό, δημιουργείτε εντάσεις που τις περισσότερες φορές είναι περιττές.

ΤΙΡ: Προσέξτε τις νομικές σας υποθέσεις.

Καρκίνος

Η αγκύλωσή σας στην τάξη και στα προνόμια του παρελθόντος συνεχίζεται, με αποτέλεσμα να καθυστερούν κάποιες συμφωνίες ή να εμποδίζεται η επικοινωνία σας με κέντρα αποφάσεων στην εργασία. Εκμεταλλευτείτε κάποια από τα κενά υποχρεώσεων που δημιουργούνται για να ετοιμαστείτε καλύτερα στις νομικές και οικονομικές διεκδικήσεις σας. Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο!

ΤΙΡ: Δώστε στις καταστάσεις την προσοχή που τους αξίζει.

Λέων

Αισθηματικά και προσωπικά θέματα βρίσκονται με κάθε τρόπο στο προσκήνιο, έτσι θα χρειαστεί να επιδείξετε όλη τη διπλωματικές σας δεινότητα για να επιβάλετε ειρήνη και

ηρεμία. Συνήθως τα καταφέρνετε καλύτερα στα πολύπλοκα θέματα, ενώ στα εύκολα τείνετε να αγνοείτε εντελώς την πιθανότητα οι άλλοι να μη συμφωνούν μαζί σας ή να μην καταλαβαίνουν τις προθέσεις σας.

ΤΙΡ: Προσπαθήστε να μην παρεξηγήσουν οι άλλοι τις καλές σας προθέσεις.

Παρθένος

Το καλύτερο σενάριο για εσάς αυτή την εβδομάδα… είναι να μην υπάρχει σενάριο. Επαγγελματικά και πρακτικά θέματα θα σας απασχολήσουν, καθώς επίσης και η στάση που πρέπει να κρατήσετε απέναντι σε ένα θέμα που σας έχουν εμπιστευτεί. Οι ευαίσθητες ισορροπίες διατηρούνται μόνο με τη δική σας σιωπή και θα πρέπει να εξακολουθήσετε να απολαμβάνετε την εμπιστοσύνη που κάποιοι σας δείχνουν.

ΤΙΡ: Κερδίστε χώρο και χρόνο για τις υποθέσεις σας που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ζυγός

Ο Δίας στο ζώδιό σας φροντίζει να σας κακομαθαίνει, γεγονός που, αν δεν προσέξετε, μπορεί να σας φέρει προ εκπλήξεως. Φιλίες, κοινωνικές σχέσεις και δημόσιες εμφανίσεις είναι το φόρτε σας αυτή την εβδομάδα, φροντίστε όμως να ανταποδώσετε κι εσείς τα ανάλογα εύσημα. Αισθηματικά, παρά τις εντάσεις, είστε καλύτερα από άλλους και θα παραμείνετε αν προσέξετε τη συμπεριφορά και την αυταρέσκειά σας.

ΤΙΡ: Οργανώστε καλύτερα το χρόνο και τις φιλοδοξίες σας.

Σκορπιός

Οι εξελίξεις στην εργασία δείχνουν να παίρνουν παράταση και να επιμηκύνεται το διάστημα της αναμονής. Κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού είναι η εποχή των διορθωτικών κινήσεων, του παρασκηνίου και των έντονων ζυμώσεων. Αισθηματικά η εβδομάδα φαίνεται ενδιαφέρουσα, γι’ αυτό φροντίστε να είστε έτοιμοι για όποια ευκαιρία παρουσιαστεί.

ΤΙΡ: Εκμεταλλευτείτε τα περιθώρια που διαθέτετε για να επιτύχετε περισσότερα.

Τοξότης

Σκεφτείτε έως πότε θα εργάζεται η τύχη σας για εσάς! Μέχρι τώρα και σε αυτή τη δύσκολη εποχή υπήρξατε τυχεροί στα δύσκολα, χωρίς μεγάλες απώλειες και σημαντικές αλλαγές συνηθειών. Σοβαρευτείτε όμως, δείξτε τις σημαντικές σας ικανότητες στο χώρο της εργασίας, δράστε άμεσα εκεί που χρειάζεται και κερδίστε ουσιαστικά και άξια τις εντυπώσεις. Αισθηματικά φαίνεται να μην προβληματίζεστε για τα τεκταινόμενα.

ΤΙΡ: Βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας και εργαστείτε ανάλογα με την περίσταση.

Αιγόκερως

Έχετε τον τρόπο να δίνετε λύσεις στα δύσκολα των άλλων, και αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που έχετε επιφορτιστεί με πολλές αρμοδιότητες στο χώρο της εργασίας. Φροντίστε όμως να έχετε και τις αντίστοιχες οικονομικές απολαβές, αφού η εβδομάδα θα σας φέρει κοντά σε ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να θίξετε αυτό το θέμα.

ΤΙΡ: Πιστέψτε στον εαυτό σας και χαρίστε του τη ικανοποίηση που μπορείτε.

Υδροχόος

Ουσιαστική, αλλά δύσκολη η εβδομάδα για τα θέματα που σας απασχολούν. Όμως έχετε αφήσει στην άκρη τα προσωπικά σας, τις μικρές σας χαρές, τη συναναστροφή με φίλους, γεγονός που επηρεάζει την καθημερινή σας ψυχική ισορροπία και την καλή σας διάθεση. Ασχοληθείτε με ό,τι σας ξεκουράζει. Στο κάτω κάτω δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν.

ΤΙΡ: Με επιμονή και υπομονή θα λύσετε τους γρίφους.

Ιχθύες

Είναι κατάλληλη εποχή για να προωθήσετε το συμφέρον σας, να δείτε πελάτες και να τους πείσετε για το προϊόν που διαθέτετε, να κάνετε επαγγελματικές συναντήσεις με συνεργάτες και συνεταίρους. Μια είδηση προβλέπεται ουσιαστική, άρα και χαρούμενη, να θυμάστε όμως ότι όλα κατακτώνται με την πολλή δουλειά που έχετε ακόμα μπροστά σας.

ΤΙΡ: Εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες προβολής σας που διαθέτετε.

Πηγή: Oroskopos.gr