Τι φέρνει η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου…

Από τον Κώστα Λεφάκη

Oι αναταράξεις στους μεγάλους οργανισμούς και συνασπισμούς συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, ενώ τα γεωπολιτικά συμφέροντα εξακολουθούν να καθορίζουν συμμαχίες και αντιπαλότητες.

Κριός

Τα «πρέπει» διογκώνονται και τα «θέλω» μειώνονται. Φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να ελαφρύνετε κάπως το βάρος των καταστάσεων που σας απασχολούν. Έχετε τις ικανότητες, την εμπειρία και την ευφυΐα να βάλετε τα πράγματα σε τάξη και επιπλέον να υπερασπιστείτε αποτελεσματικά τη θέση και τα κεκτημένα σας.

ΤΙΡ: Λειτουργήστε με περίσκεψη και όχι παρορμητικά.

Ταύρος

Ξεκινά ένας νέος κύκλος ενδιαφερόντων, ασχολιών και σχέσεων για τους περισσότερους από εσάς και όσο γρηγορότερα το συνειδητοποιήσετε τόσο καλύτερα. Οι αλλαγές στο επαγγελματικό και προσωπικό σας περιβάλλον λειτουργούν προς όφελός σας, όμως η καθημερινότητα από εδώ και στο εξής φέρνει νέα δεδομένα, στα οποία πρέπει να προσαρμοστείτε .

ΤΙΡ: Δώστε προτεραιότητα σε ό,τι μπορεί να φέρει τάξη στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Όσο ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του, τόσο πιο ανακουφισμένοι θα νιώθετε από τις καθημερινές σας πρακτικές και οικονομικές υποχρεώσεις. Παρά τα πολλά που έχετε να διευθετήσετε, διαπιστώνετε με ευχαρίστηση ότι κάποιες σημαντικές υποθέσεις και θέματα παύουν να είναι σε ακινησία, ο παράγοντας «τύχη» λειτουργεί περισσότερο και κάποιοι άνθρωποι δείχνουν έμπρακτα τη συμπάθειά τους για εσάς.

ΤΙΡ: Προσοχή στις ευαίσθητες ισορροπίες στα προσωπικά σας.

Καρκίνος

Αισθηματικά βγάζετε λάθος συμπεράσματα και ακολουθείτε λάθος δρόμο. Αν δεν εργαστείτε μόνοι για να καλύψετε τις προσωπικές σας ανασφάλειες, δεν θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες της εποχής. Επιπλέον, η καθημερινότητα δείχνει να σας απασχολεί περισσότερο από άλλες φορές εξαιτίας πρόσφατων επαγγελματικών αλλαγών. Μην αποφασίζετε χωρίς να εξετάσετε όλα τα δεδομένα.

ΤΙΡ

Μη φανερώνετε σε όλους τις προθέσεις σας.

Λέων

Εκείνοι που σας εμπιστεύονται φροντίζουν να σας φορτώνουν με υποχρεώσεις. Εσείς, αναγνωρίζοντας τις αδυναμίες τους, ανταποκρίνεστε θετικά, με αποτέλεσμα οι δικές σας υποθέσεις να μην εξελίσσονται. Μάθετε να λέτε «όχ»ι εκεί που πρέπει, να δίνετε προτεραιότητα στη δική σας εξέλιξη και να κρατάτε αποστάσεις από εκείνους που σας δυναστεύουν με τα αισθήματά τους.

ΤΙΡ: Κρατήστε ακεραιότητα στις γύρω σας διαφωνίες.

Παρθένος

Νιώθετε και είστε περισσότερο δυνατοί, οργανωμένοι και έτοιμοι για δράση στην εργασία, στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και στις οικονομικές σας δοσοληψίες. Μην τα επιχειρείτε όμως όλα ταυτόχρονα και μην προσπαθείτε να εμφυσήσετε τη λογική σας σε εκείνους που σκέφτονται διαφορετικά, ειδικά τώρα με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 29.

ΤΙΡ: Κερδίζετε περισσότερα αν είστε αισιόδοξοι και τολμηροί!

Ζυγός

Αν ενεργοποιηθήκατε ξαφνικά, δεν σημαίνει ότι οι όποιες ενέργειές σας θα αποδώσουν άμεσα. Κερδίσατε σε αυτοπεποίθηση, βρήκατε τον παλιό καλό εαυτό σας, ανοίγετε τα φτερά σας, αλλά δεν άλλαξαν όλα αυτόματα γύρω σας. Χρειάζεται μέθοδος, εργατικότητα και προσήλωση στο στόχο σας για να τα καταφέρετε. Αισθηματικά η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 29 φωτίζει καλύτερα τις επιλογές σας.

ΤΙΡ: Δώστε προτεραιοότητα στην ατομική σας εξέλιξη.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 29 σας κάνει να υπερασπίζεστε σθεναρά τις απόψεις σας. Αποκρούετε αποτελεσματικά αιτιάσεις τρίτων για τις επιλογές  σας και οργανώνετε μεθοδικά τις επόμενες κινήσεις σας στην εργασία. Είναι αλήθεια ότι οι συγκυρίες σάς ευνοούν, τα άστρα είναι στο πλευρό σας, αλλά δεν είστε υπεράνθρωποι και ούτε οι άλλοι σας βλέπουν έτσι.

ΤΙΡ: Συνεχίστε τις προσπάθειες για τη βελτίωση των οικονομικών σας.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 29 σας απαλλάσσει από το διαρκές στρες, ενώ  νιώθετε ικανοποιημένοι από τα μέχρι τώρα επιτεύγματά σας. Ο Ήλιος από τους Διδύμους ομορφαίνει τις μέρες και τις νύχτες σας, ενώ όλοι οι άλλοι πλανήτες οργανώνονται παρασκηνιακά για να ανακαλύψουν τις αδυναμίες σας και να δοκιμάσουν, αργότερα, τις αντοχές σας.

ΤΙΡ: Αποφύγετε τις υπερβολές σε κατανάλωση φαγητού και ποτού!

Αιγόκερως

Παίρνετε τη σκυτάλη των πρωτοβουλιών στην εργασία, της υπεράσπισης της οικογένειας, της αναδιάρθρωσης των οικονομικών σας. Με την ευστροφία και την εργατικότητά σας θα επιτύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Θα ήταν ακόμα ευκολότερο για εσάς, αν δεχόσαστε τη βοήθεια που σας προσφέρουν κι αν εκχωρούσατε μερικές από τις αρμοδιότητές σας.

ΤΙΡ: Ελέγξτε αν αυτό που θεωρείτε ευκαιρία στα οικονομικά σας ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Υδροχόος

Εκμεταλλευτείτε το χρόνο και τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται με την Πανσέληνο στις 29 για να ολοκληρώσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να προβάλλετε καλύτερα τον εαυτό σας στους καίριους τομείς της ζωής σας. Αισθηματικά προσεγγίζετε τα θέματα που σας απασχολούν πολύ δημοκρατικά, με αποτέλεσμα τη διαιώνιση μιας κατάστασης που δεν σας ταιριάζει.

ΤΙΡ: Επιμεληθείτε τη διατροφή σας και βρείτε χρόνο για άσκηση.

Ιχθύες

Ελέγξτε αν η σταθερότητα των καταστάσεων γύρω σας είναι φαινομενική ή πραγματική. Είστε σε θέση τώρα να επιδιώξετε τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας, πρέπει όμως να ξέρετε πώς και προς τα πού να βαδίσετε. Το δρόμο σάς τον δείχνει η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 29. Αισθηματικά συγκρατήστε την παρορμητικότητά σας.

ΤΙΡ: Προσοχή στο παρασκήνιο που επηρεάζει τις επαγγελματικές και κοινωνικές σας δραστηριότητες.