Από τον Κώστα Λεφάκη 

Ο Άρης μπαίνει στο Ζυγό ακολουθώντας τα ίχνη της Αφροδίτης. Ξεκινά ένα παιχνίδι ανταγωνισμών και συνεργασιών, προλειαίνοντας το έδαφος για μεγάλες κοινωνικές διεκδικήσεις.

Κριός

Άρης και Αφροδίτη απέναντί σας, στο Ζυγό, επηρεάζουν τα πρακτικά και τα αισθηματικά ζητήματα. Επαγγελματικά κάποιες συνεργασίες φαίνεται να παίρνουν άλλη τροπή, ενώ εμφανίζονται νέοι τομείς ενδιαφέροντος. Σε ζητήματα καρδιάς, ευνοούνται οι ελεύθεροι με ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ενώ όσοι έχετε σύντροφο μπορείτε να εξομαλύνετε τώρα καταστάσεις και να αποσύρετε εκατέρωθεν αιτίες έντασης.

ΤΙΡ Συγκρατήστε την επιθυμία σας για έξοδα!

Ταύρος

Ο Δίας από το Σκορπιό παρέχει διευκολύνσεις αλλά και ευκαιρίες στην εργασία. Φροντίστε να «συνδράμετε» την τύχη σας με καλές επιλογές και μην περιμένετε να ωριμάσουν κάποιες καταστάσεις για να κάνετε τις κινήσεις που πρέπει. Αισθηματικά ίσως βρεθείτε στριμωγμένοι από κάποιες εξελίξεις, αλλά να θυμάστε ότι από εσάς εξαρτάται η οποιαδήποτε έκβαση των σχετικών σας υποθέσεων.

ΤΙΡ Φανείτε διπλωμάτες στην υπεράσπιση των συμφερόντων σας!

Δίδυμοι

Η εβδομάδα προσφέρει ευκαιρίες διασκέδασης και αισθηματικής ευφορίας, αλλά αν θελήσετε να αλλάξετε κάποιες σημαντικές συνθήκες της καθημερινότητάς σας, θα συναντήσετε αντιστάσεις. Η εργασία απαιτεί μεγαλύτερη σοβαρότητα, επικοινωνιακές δυνατότητες και πρακτικές σκοπιμότητες. Κάποιοι από τους συνεργάτες ή συναδέλφους προβάλλουν εμπόδια στα σχέδιά σας.

ΤΙΡ Δεχτείτε την ενθάρρυνση από το περιβάλλον σας για τις προσπάθειές σας.

Καρκίνος

Η εβδομάδα σάς θέλει δραστήριους και δημιουργικούς, όσον αφορά στη διευθέτηση επαγγελματικών και οικονομικών υποθέσεων. Φροντίστε να διερευνήσετε προθέσεις, να βολιδοσκοπήσετε καταστάσεις και να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Τα προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν, αλλά δεν είναι ικανά να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

ΤΙΡ Ζητήστε τη συμβουλή πιο έμπειρων για να ενεργήσετε.

Λέων

Άρης και Αφροδίτη στο Ζυγό λειτουργούν θετικά και βοηθητικά για τις υποθέσεις σας, αλλά ο Δίας στο Σκορπιό δίνει προτεραιότητα στα πρακτικά θέματα και σε σχετικές εκκρεμότητες. Πρέπει να είστε συντηρητικοί και προσεκτικοί στην εργασία και στο παρασκήνιο. Όσοι ασχολείστε με την πολιτική, τη δημόσια ζωή ή τα καλλιτεχνικά προσέξτε να μην παρασυρθείτε από τις φιλοδοξίες σας!

ΤΙΡ Περιορίστε την αμεσότητά σας για να μην προκαλέσετε αντιδράσεις.

Παρθένος

Κάνετε σχέδια για το μέλλον, θέλετε να αλλάξετε κάποιες λεπτομέρειες της προσωπικής σας ζωής και να ανακουφιστείτε από το πέρας μιας μεγάλης ευθύνης που σας ταλαιπώρησε. Μπορεί να μη συμφωνείτε απόλυτα με όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον σας, ξέρετε όμως ότι, αν επέμβετε δραστικά, θα αναλάβετε εκ νέου δύσκολο έργο.

ΤΙΡ

Διατηρήστε τα προνόμια στην εργασία και μείνετε εκτός του παρασκηνίου!

Ζυγός

Αισθηματική και κοινωνική ζωή βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ευνοούνται επίσης πρωτοβουλίες στην εργασία, οι οποίες θα αποδώσουν αργότερα. Ένα παρασκήνιο σε θέματα οικονομικών ζυμώσεων και συμφωνιών εξυφαίνεται σταδιακά και πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο συγκροτημένα είναι τα επιχειρήματά σας!

ΤΙΡ

Ακολουθήστε αυτό που σας ταιριάζει και σας ευνοεί!

Σκορπιός

Επιταχύνετε τις επαγγελματικές υποθέσεις, τις οικονομικές συμφωνίες, αλλά και τα προσωπικά σας ζητήματα. Καταλαβαίνετε ότι, αν εφαρμόσετε την κατάλληλη στρατηγική, θα βγείτε κερδισμένοι, αλλά φροντίστε να μην ξεπεράσετε τα όριά σας και να μην καταπονήσετε τον εαυτό σας με υπερβολές και το συγκεντρωτισμό που σας διακρίνει κατά καιρούς.

ΤΙΡ Κερδίστε τις εντυπώσεις με την ορθότητα των απόψεών σας!

Τοξότης

Ασχοληθείτε με τα σημαντικά θέματα που έχετε στο πρόγραμμά σας. Μπορείτε να είστε ευχάριστοι στις συναναστροφές, χωρίς όμως να απογοητεύεστε όταν διακρίνετε πως οι άλλοι κινούνται σε διαφορετικό μήκος κύματος, είτε από φόβο είτε από άγνοια. Αισθηματικά προβλέπονται ευχάριστες στιγμές, μικρής όμως διάρκειας. Η εβδομάδα φαίνεται να σας προσφέρει ευκαιρίες εσωτερικής ηρεμίας.

ΤΙΡ Δώστε βάρος στα επαγγελματικά και γίνετε πρεσβευτές του εαυτού σας!

Αιγόκερως

H είσοδος του Άρη στο Ζυγό σάς απαλλάσσει από ένα φορτίο στα επαγγελματικά, αλλά καθυστερεί τις εξελίξεις σχετικά με μια υπόσχεση που σας είχε δοθεί. Η καθημερινότητα γίνεται πιο χαλαρή στην προσωπική σας ζωή, στις υπόλοιπες υποθέσεις όμως θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο, να προνοήσετε για διαφορετικές εξελίξεις από αυτές που περιμένατε και να βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις.

ΤΙΡ Προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα, αλλά μην ξεχάσετε τα σχέδιά σας!

Υδροχόος

Αναμοχλεύσεις σε παλιές υποθέσεις και αναθεωρήσεις κοινωνικών ή επαγγελματικών σχέσεων οδηγούν σε μια πιο συντηρητική και προσεκτική συμπεριφορά. Φροντίστε να είστε υπομονετικοί στην εργασία, αλλά και επίμονοι σε αυτό που υποστηρίζετε. Με διπλωματία και στρατηγική θα υπερασπιστείτε καλύτερα τις θέσεις και τις απόψεις σας.

ΤΙΡ Βρείτε χρόνο για να ανανεώσετε την κοινωνική σας ζωή.

Ιχθύες

Με τις κατάλληλες κινήσεις μπορείτε να προωθήσετε επαγγελματικά θέματα, να καλύψετε οικονομικά ανοίγματα και να σχεδιάσετε καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σας. Η εβδομάδα είναι προπαρασκευαστική για το μέλλον και θα πρέπει να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν. Μη διστάσετε να πλησιάσετε σημαντικούς ανθρώπους και να διερευνήσετε ή να επηρεάσετε τις προθέσεις τους.

ΤΙΡ Αισθηματικά γίνετε πιο σαφείς στις επιδιώξεις σας!