Το τελευταίο διάστημα, η σχέση του Σάββα Γκέντσογλου και της Αγγελικής Ηλιάδη απασχολεί ιδιαίτερα τα Μέσα.

Μετά από την κίνηση τους να κάνουν unfollow o ένας τον άλλο στο Instagram και την διαγραφή των κοινών τους φωτογραφιών, τα σενάρια χωρισμού φούντωσαν. Ωστόσο, τις προηγούμενες ημέρες ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε από την Κροατία στην Ελλάδα, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Μάλιστα, οι φωτογράφοι τον απαθανάτισαν μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη και τον γιο τους Βασίλη σε μια από τις βόλτες τους. Όπως ήταν αναμενόμενο αμέσως κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να είναι και πάλι μαζί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, οι δύο τους δεν είναι μαζί και οι πιθανότητες επανασύνδεσης είναι ελάχιστες: “Δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο Σάββας και η Αγγελική να είναι και πάλι ζευγάρι. Ήταν ένας κύκλος που έκλεισε και τελείωσε”, δήλωσε στην δημοσιογράφο Μαρία Μπενάκη άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον.

Μάλιστα, τόνισε πως έχουν πολύ  καλές σχέσεις, καθώς ο γιος τους θα τους ενώνει για πάντα: “Είναι εξαίρετοι γονείς, έχουν μεγάλη αδυναμία στον γιο τους και θα τον μεγαλώσουν ανεξάρτητα από την προσωπική τους σχέση. Το παιδί θα έχει για πάντα και τον μπαμπά και τη μαμά του. Σε αυτό το θέμα είναι και οι δύο απόλυτοι”.