Εξομολογείται τις στιγμές που κλαίει (photos) • Hit Channel


Στην «Πόλη του φωτός» φωτογραφήθηκε η Katy Perry και εξομολογήθηκε για τις στιγμές που έχει κλάψει και τον παλιομοδίτικο τρόπο γραφής που διατηρεί.

Η Katy Perry φιλοξενείται στο εξώφυλλο του αμερικανικού «W Magazine», σε μία φωτογράφηση που έλαβε χώρα στο Παρίσι με το φακό του διάσημου φωτογράφου Steven Klein.

Παρότι η συνέντευξη δημοσιεύεται στο τεύχος Σεπτεμβρίου, είχε πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου, την ώρα που διαδιδόταν σε όλο τον πλανήτη η είδηση του φρικτού τρομοκρατικού χτυπήματος στη συναυλία της Ariana Grande στο Μάντσεστερ.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν καθώς άλλαζε ρούχα μεταξύ των λήξεων. Ως άψογη επαγγελματίας ολοκλήρωσε τη φωτογράφηση, όμως τα νέα συνέχισαν να τη «στοιχειώνουν».

Στις 7 Σεπτεμβρίου ξεκινά την παγκόσμια περιοδεία για την υποστήριξη του καινούριου δίσκου της, το «Witness», τον οποίο έγραψε και ηχογράφησε σε πνεύμα προσωπικής αποκάλυψης και αυθεντικότητας.

Γεννήθηκε πριν από 32 χρόνια ως Katheryn Hudson Perry και το 2008 επανασύστησε τον εαυτό της ως μία σέξι και ελαφρώς ανόητη pop star με επιτυχίες για τους νεανικούς πόθους και την καλοκαιρινή χαρά.

Εάν ο κόσμος της pop ήταν ένα… σχολείο, τότε η Katy Perry θα ήταν η άτακτη cheerleader που έγινε βασίλισσα του χορού και μετά γύρισε στο… «punk».

Katy Perry - W Magazine (September 2017) - Hit Channel

Πώς γράφει τραγούδια; Ήταν διαφορετικός ο τρόπος στο «Witness»;

«Στο παρελθόν χρησιμοποιούσα μαγνητόφωνο και τώρα χρησιμοποιώ απλά το τηλέφωνό μου. Οι σημειώσεις μου είναι ένα συνονθύλευμα κάθε είδους τρελών ιδεών.

Και έχω ένα παλιομοδίτικο σημειωματάριο, όχι ένα από εκείνα τα δερμάτινα με ένα στυλό Montblanc! Απλά ένα παλιό ασπρόμαυρο βιβλίο συνθέσεων, γεμάτο από κομμάτια τραγουδιών.»

Πώς της έρχονται οι καλύτερες ιδέες;

«Μου έρχονται με τρεις διαφορετικούς τρόπους.

Από τον Υπερβατικό Διαλογισμό, όπου ξεκουράζω και επανεκκινώ το μυαλό μου. Ή κατά τη διάρκεια ενός μασάζ. Ή στο ντους. Έχω πάντα το τηλέφωνό μου σε κατάσταση αναμονής όταν βγαίνω από το ντους.»

Katy Perry - W Magazine (September 2017) - Hit Channel

Υπάρχει ένα τραγούδι που την κάνει να κλαίει;

«Πολλά. Πάντα θέλω να δακρύζω. Είδα πρόσφατα το (μιούζικαλ) «Dear Evan Hansen» στο Broadway και μετά ήταν χάος. Ο ηθοποιός (Ben Platt) πήγε σε εκείνο το σημείο που είναι τόσο ευάλωτο, που ήταν σχεδόν τρομακτικό.

Όλοι προβάλλουμε τόσα πολλά. Όλοι μας παρουσιάζουμε μία ζωή που δεν είναι πραγματική. Είμαι επίσης ένοχη γι’ αυτό. Αλλά όταν το διαιρείς σε κομμάτια, είναι πραγματικά ισχυρό. Και αυτή η παράσταση κάνει ακριβώς αυτό.

Πηγαίνετε να τη δείτε!»

Katy Perry - W Magazine (September 2017) - Hit Channel

Κλαίει ποτέ με τα δικά της τραγούδια;

«Έχω κλάψει. Τα τραγούδια μου είναι τόσο προσωπικά.

Μερικές φορές πρόκειται για ανθρώπους που δεν είναι πλέον στη ζωή μου ή αφορούν την αγάπη που δεν ανταποκρίνεται.

Ξεκίνησα περιοδεία τελευταία φορά και δεν μπορούσα να τραγουδήσω μερικά από τα τραγούδια του δίσκου, επειδή ήμουν πολύ αναστατωμένη.»

Katy Perry - W Magazine (September 2017) - Hit Channel

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!