Είναι ξανά ζευγάρι ο Justin Bieber και η Selena Gomez; • Hit Channel


Η φλόγα δεν έσβησε ποτέ και η σχέση του Justin Bieber και της Selena Gomez είναι πάλι στο επίκεντρο. Τι συμβαίνει με τους δύο διάσημους τραγουδιστές;

Ο Justin Bieber και η Selena Gomez επανασυνδέθηκαν και παρόλο που δεν είναι ξανά ζευγάρι επίσημα, οδεύουν προς αυτή την κατεύθυνση, λέει μία πηγή στο «ΕΤ».

Οι δύο διάσημοι τραγουδιστές έχουν βγει μαζί πολλές φορές από τότε που η pop star χώρισε με τον The Weeknd. Η πιο πρόσφατη στιγμή που ο φακός των παπαράτσι τους εντόπισε μαζί ήταν την Τετάρτη (01/11), όταν φάνηκαν ιδιαίτερα στοργικοί ο ένας προς τον άλλον, κάνοντας ποδήλατο στο Λος Άντζελες.

Ο Justin Bieber και η Selena Gomez περνούν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί και ήρθαν ξανά σε επαφή από τότε που η τελευταία υπεβλήθη σε μεταμόσχευση νεφρού, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

«Είναι μία συνεχή πηγή υποστήριξης», λέγεται για τη συμπεριφορά του 23χρονου Καναδού προς την 25χρονη Αμερικανίδα μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Ο Justin Bieber και η Selena Gomez κάνουν ποδήλατο στο Λος Άντζελες.

Είναι ξανά ζευγάρι ο Justin Bieber και η Selena Gomez;

Η επανένωση φαίνεται ότι είναι ακόμη σε στάδιο «αμηχανίας», μολονότι οι δύο αστέρες φέρονται με τρυφερότητα μεταξύ τους. Εξάλλου, η οικογένεια και η φίλοι της Selena δε συμπαθούν τον Justin από την εποχή που διατηρούσαν πάλι δεσμό, από το 2011 έως το 2014.

«Οι φίλοι της Selena συχνά της έλεγαν ότι ήταν καλύτερα χωρίς αυτόν και ότι δεν είναι καλό γι’ αυτήν και πρέπει να παραμείνει δυνατή και να προχωρήσει, αλλά ποτέ δεν τον εγκατέλειψε», σημειώνεται. «Ναι, προχώρησε και άρχισε να βάζει πρώτα τις δικές της ανάγκες, αλλά δεν τον μίσησε ποτέ.»

Ο Justin Bieber έχει αλλάξει σημαντικά από τη στιγμή που χώρισαν. Αποκατέστησε την πίστη του και περικύκλωσε τον εαυτό του με καλύτερες επιρροές: «Αυτή η έκδοση του Justin είναι ακριβώς ο τύπος του αγοριού που πάντα ήθελε (η Selena Gomez) και πάντα ήξερε ότι υπήρχε βαθιά μέσα του.»

«Αυτό δεν πρέπει να θεωρείται ότι είναι ξανά μαζί, είναι πραγματικά μια ολοκαίνουρια σχέση. Είναι και οι δύο διαφορετικοί άνθρωποι και η σχέση τους τώρα είναι τελείως διαφορετική», ολοκλήρωσε η πηγή.

Justin Bieber and Selena Gomez Hanging Out Together - Hit Channel
Ο Justin Bieber και η Selena Gomez σε τρυφερό στιγμιότυπο.

Διαβάστε ακόμα:
Η Selena Gomez συναντά ξανά τον Justin Bieber
και η οικογένειά της αντιδρά

Selena Gomez - Justin Bieber - Hit Channel

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!