Δεν υπάρχει ντουέτο της Britney Spears με τον Justin Timberlake • Hit Channel


Παιχνίδι με τις φήμες ήταν τελικά η είδηση που προέκυψε για ενδεχόμενη συνεργασία της Britney Spears με τον Justin Timberlake.

Απογοήτευση. Παρά τις φήμες ότι το πρώην ζεύγος της Britney Spears και του Justin Timberlake θα συνεργαζόταν, το «Entertainment Tonight» επιβεβαιώνει ότι αυτή τη στιγμή το σενάριο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Μία «πηγή» κοντά στον Justin Timberlake ανέφερε αποκλειστικά στο «Entertainment Tonight» ότι οι πρόσφατες εικασίες σχετικά με μία πιθανή συνύπαρξη με την pop star είναι ψευδείς.

Οι φήμες ξέσπασαν μετά από ένα podcast του «POP Emergency», όταν οι παρουσιαστές του συνάντησαν στα παρασκήνια του talent show «Boy Band» τον Timbaland, ο οποίος φέρεται να τους είπε ότι η μουσική συνάντηση της Britney Spears και του Justin Timberlake «ερχόταν».

Οι παρουσιαστές, Maddie Lazer and Hannah Rowston, προσέγγισαν τον Timbaland και τον ρώτησαν σχετικά για το «Justney» (Justin – Britney).

Όταν ο βραβευμένος με Grammy μουσικός παραγωγός συνειδητοποίησε ότι αναφέρονταν στους δύο καλλιτέχνες που υποτίθεται ότι δούλευε μαζί τους για νέα μουσική, «τα μάτια του γούρλωσαν {…} γύρισε το κεφάλι του και είπε: Ω, είναι καθ’ οδόν», ισχυρίστηκαν οι οικοδεσπότες του «POP Emergency».

Η Britney Spears και o Justin Timberlake διατηρούσαν σχέση από το 1999 έως το 2002.

Πέρυσι, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ομολόγησε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με το πρώην μέλος NSYNC. «Είναι πολύ καλός», είχε πει. Από την πλευρά του, ο Justin Timberlake είχε δηλώσει στο «E! News» ότι θα ήταν πρόθυμος να συνεργαστεί με την πρώην σύντροφο του. «Είμαι διαθέσιμος. Τηλεφωνήστε μας!», είχε σχολιάσει.

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!