Ένα από τα στυλιστικά μυστικά της Diana έρχεται στο φως από την σχεδιάστρια την οποία εμπιστεύτηκε πολλές φορές η αδικοχαμένη πριγκίπισσα για τα αξεσουάρ που επέλεγε για τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Η αλήθεια είναι ότι οι κυρίες της βασιλικής οικογένειας χρησιμοποιούν πολλές φορές τις τσάντες τους για διάφορους λόγους, πέραν του να κουβαλούν χρηστικά αντικείμενα όπως οι «κοινές θνητές». Για παράδειγμα, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει αποκαλυφθεί πως κάνει με την τσάντα της σινιάλα στους άνδρες ασφαλείας της, ενώ η Kate Middleton χρησιμοποιεί την δική της για να αποφεύγει ανεπιθύμητες χειραψίες.

Όπως λέει στην Telegraph η Anya Hindmarch, η Diana λάτρευε τα clutch, τα μικρά δηλαδή τσαντάκια τα οποία επιστράτευε για… να κρύβει το ντεκολτέ της όταν έβγαινε από το αυτοκίνητό της, ώστε οι παπαράτσι να μην μπορούν να απαθανατίσουν τυχόν άβολη στιγμή με το μπούστο της!

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, η αδικοχαμένη πριγκίπισσα ονόμαζε τις εν λόγω τσάντες «cleavage bags», δηλαδή τσάντες απόκρυψης ντεκολτέ. «Είχαμε γελάσει πολύ όταν σχεδιάζαμε τις λεγόμενες “cleavage bags”, όπως εκείνη συνήθιζε να τις λέει, δηλαδή μικρά, σατέν τσαντάκια με τα οποία κάλυπτε το ντεκολτέ της κατά την έξοδο της από τα αυτοκίνητα», αναφέρει η σχεδιάστρια και πολλές φωτογραφίες της Diana επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά της.